Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Pannon Cycling Team volt a Tour de Hongrie legjobb magyar csapata
2018.08.28.
Újdonság a ŠKODA-ról

A Pannon Cycling Team volt a Tour de Hongrie legjobb magyar csapata

Kiválóan szerepeltek a Skoda által is támogatott Pannon Cycling Team versenyzői a vasárnap befejeződött Tour de Hongrie kerékpáros körversenyen. A csapat az előkelő 6. helyet szerezte meg, és több neves külföldi csapatot is megelőzve a legjobb hazai csapatként zárta a versenyt. A kiváló helyezés a csapat fiatal versenyzőinek kiemelkedő eredményességének volt köszönhető, akik több szakaszon is az élmezőnyben végeztek.

SKODA

A legjobb eredményt Valter Attila érte el egyéni 15 helyével, és ezzel a legjobb hazai versenyzőnek járó fehér trikót elnyerte. Hasonlóan jól szerepelt a hegyi szakaszok győztesének járó piros trikóért folyó küzdelemben, ahol csak minimális különbséggel szorult összesítésében a második helyre.

Szintén jól szerepel Dina Márton, aki a második legjobb magyar versenyzőként futott célba, az első két helyet tehát Pannonos versenyzők szerezték meg a hazai versenyzők között. A csapatot két Skoda Octavia kísérő autó segítette a verseny alatt. A Skoda nevében is gratulálunk a kiváló eredményekhez! 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.