Spirit Auto Kaposvár Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. A CUPRA és az FC Barcelona globális szövetségben egyesítik erőiket
2019.09.04.
Újdonság a SEAT-ról

A CUPRA és az FC Barcelona globális szövetségben egyesítik erőiket

A CUPRA globális szövetséget kötött az FC Barcelonával, hogy annak exkluzív hivatalos autóipari és mobilitási partnerévé váljon, így a SEAT speciális autók részlege a következő öt szezonban a városi labdarúgó klubbal lép szövetségre.

seat

Ez a hagyományos partnerségen túlmutató megállapodás három stratégiai pillérre épül. Az első az, hogy mindkét partner Barcelonából származik, és közös elképzelésük van a város imázsának erősítésére az egész világon. A második pillér az, hogy a két fél törekszik az ifjú tehetségek és az innováció előmozdítására. A harmadszor pedig az, hogy a két márka azonos módon vélekedik a szenvedély, az ambíció és az elhivatottság globális értékeiről.

Ebben a tekintetben a CUPRA és az FC Barcelona közötti szövetség világszerte egyedülálló élményeket teremt rajongói közösségének, és városi mobilitási projektek kidolgozását segíti a Camp Nou stadion körül.

A SEAT elnöke, a CUPRA igazgatóságának elnöke, Luca de Meo valamint az FC Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu a Camp Nou-ban találkoztak, mielőtt a Barça első hazai mérkőzését játszotta volna a La Liga 2019-2020-ban. „Ez az innovatív szövetség a világ egyik legnagyobb futballklubjával azt mutatja, hogy elkötelezettek vagyunk a CUPRA márka mellett, és a barcelonai mobilitás jövője iránt. Ezenkívül egy olyan univerzális intézménnyel való partneri kapcsolat jött létre a 340 millió fős bázissal rendelkező FC Barcelona, ami támogatni fogja globalizációs stratégiánkat ”- mondta Luca de Meo.

Az FC Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu kijelentette: „Örömmel tölt el bennünket a CUPRA csatlakozása az FC Barcelona új hivatalos autóipari és mobilitási partnereként. Együtt új útra indulunk, olyan közös értékek alapján, mint a szenvedély, az ambíció és a csapatmunka. Ez egy olyan innovatív szövetség, amely lehetővé teszi számunkra, hogy egyedi élményeket kínáljunk rajongóinknak szerte a világon, és ezen keresztül lehetőséget kapjunk arra is, hogy együttműködjünk a városi mobilitás javítását elősegítő új megoldások kidolgozásában. ”

 

Különleges partnerség

A kizárólagos hivatalos autóipari és mobilitási partnerség mellett a CUPRA egyike lesz az FC Barcelona globális hivatalos partnereinek. A két márka ugyanazzal a DNS-sel rendelkezik, mivel elképzelésük egybe esik az egyedi stílus és a teljesítmény elismerése terén.

Ez a speciális szövetség magában foglalja a stadion körüli megjelenéseket, valamint a CUPRA VIP box létrehozását a Camp Nou területén az FC Barcelona összes hazai mérkőzésén. A tervek szerint a stadionon kívül egy külön területet alakítanak ki, ahol a Barça rajongók felfedezhetik a CUPRA márkát.

 

Közös jövőkép

Mindezek mellett a mobilitási ágazaton belüli innováció előmozdítása érdekében a SEAT, a CUPRA és az FC Barcelona együttesen fejlesztenek ki mikro-mobilitási és elektro-mobilitási megoldásokat a Camp Nou környékén. A labdarúgó stadion létesítményei teszt laboratóriumként szolgálnak a barcelonai városi mobilitási projektek számára.

A SEAT & CUPRA és az FC Barcelona közös projektekkel kapcsolatos további részletek hamarosan nyilvánosságra kerülnek.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.