Spirit Auto Kaposvár Hírek

Tapasztalja meg a legmagasabb szintű teljesítményt és váljon a CUPRA törzs részévé. Fedezze fel CUPRA kedvencét most.

  1. Hírek
  2. A CUPRA első zászlóshajója, a CUPRA Formentor
2022.04.24.
Újdonság a CUPRA-ról

A CUPRA első zászlóshajója, a CUPRA Formentor

2018-ban a CUPRA egy új és független autó márkaként mutatkozott be. Sőt ennél többet vallott már magáról akkor is. Úttörőként. Egy évvel később első születésnapján a CUPRA Formentor koncepció autó bemutatásra került a Genfi Autó Show-n, a hybrid modellek kihívójaként és az elektromos és nagyteljesítményű autózás példájaként. Megújult vezetési élményt ígért, ami egy új világba kísér el mindannyiunkat.

CUPRA

A CUPRA világában a CUPRA Formentor nem egy átmeneti víziót képvisel. Ez az első autó, ami 100% CUPRA DNS-ből épül fel. A CUPRA értékek megtestesülése. Az sztenderd, melyet a CUPRA leendőbeli autóinak állít fel. Egy részről egy SUV sokszínűségét és a benne rejlő lehetőségeket vegyíti a kompakt autók sport dizájnjával és kupé formájával. Másrészről nincs több szüksége egy belsőégésű motorra a CUPRA teljesítményhez. Plug-in hybrid meghajtást kapott. Ameddig mások racionális meggondolásból elektromos autókat gyártanak, addig a CUPRA igyekszik nem elfelejteni, hogyan jutottunk el idáig - a kormány mögötti érzelmek és a nagy teljesítmény hozott el minket erre a pontra. Adrenalin. Szabadság. Irányítás.

A CUPRA Formentor a jövő technológiájának és dizájnjának elképzelésein alapul. 1.5 TSI motor és 245 lóerő, alacsony káros anyag kibocsátással és üzemanyag fogyasztással. 12" panoráma navigációs rendszer arra tervezve, hogy minden tekintetben magával ragadja a vezetés élménye. Az hátsó lámpákban az autó egyedisége és megvilágosultsága jelenik meg. A CUPRA elsőszülöttje vezetésre termett.

Ismételten összehozott a CUPRA két olyan dolgot, melyek korábban nem igazán léteztek egymás mellet így. Egy olyan világot teremt, ahol nem számítanak a korábbi szabályok, ahol egy szofisztikált hybrid motor mutatja meg mi is nagy teljesítmény igazán.  A CUPRA Formentor. Arra lett kitalálva, hogy határokat törjön át és hű legyen a CUPRA saját természetéhez. Más szavakkal, továbbra is új utakat tör.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.