Spirit Auto Kaposvár Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. A CUPRA e-Racer elektromos túraautó első alkalommal futott versenypályán
2018.07.20.
Újdonság a SEAT-ról

A CUPRA e-Racer elektromos túraautó első alkalommal futott versenypályán

A CUPRA márka elvitte a CUPRA e-Racer versenyautót Zágrábba, hogy a versenypályán történő próba során első alkalommal tesztelje az elektromos akkumulátor csomag összehangolását a gépkocsi többi elemével.

SEAT

Ezt megelőzően az autó minden elektromos-, elektronikus-, hűtő- és hajtás rendszerét, és az akkumulátort is külön-külön tesztelték, és a zágrábi versenypályán kapcsolták össze első alkalommal az autó minden alkotóelemét, és először tesztelték azok közös működését . Az eredmények nagyon bíztatóak voltak a CUPRA csapat számára, és a tesztnapok során a versenypálya hőmérsékleti feltételei megerősítették, hogy a CUPRA e-Racer készen áll megfelelni a verseny kihívásainak. 

 

Az első újratölthető túra autó

A teljesen elektromos túra versenyautó akkumulátor csomagja 6 072  kör alakú cellából áll, ami 9 000 mobil telefon akkumulátorának felel meg. Ezekkel a mutatókkal az e-Racer  autó  teljesen megfelel az új E-TCR-en, az elektromos túra autók versenyén történő indulás feltételeinek.

 A tesztek során felhalmozott adatokat tovább hasznosítják majd a rendszerek finomítására annak érdekében, hogy a figyelmet a következő időszakban a gépkocsi teljesítményére összepontosíthassák.

A SEAT kutatásért és fejlesztésért felelős alelnöke, Dr. Matthias Rabe a tesztekkel kapcsolatban elmondta, hogy  "a CUPRA e-Racer-rel  mi a versenyzés egy következő szintjére kívánunk lépni, mellyel be tudjuk bizonyítani, hogy képesek vagyunk újraértelmezni az autósportot, és újabb sikereket tudunk elérni. A motorsport a CUPRA egyik központi eleme, és büszkék vagyunk  a csapatra, amely ezt az elektromos túra versenyautót megalkotta."

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.