Spirit Auto Kaposvár Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. A CUPRA bepillantást enged teljesen elektromos tanulmányautójának utasterébe
2019.08.22.
Újdonság a SEAT-ról

A CUPRA bepillantást enged teljesen elektromos tanulmányautójának utasterébe

A CUPRA Concept, a márka első teljesen elektromos közúti járműve, mely céltudatos formatervével valódi teljesítmény-érzetet teremt, és merészen mutatja be a személyi mobilitás jövőjét.

seat

A koncepcióautó hangsúlyos külső vonalai visszatükröződnek a belső térben. Egy olyan térben, amely ötvözi az anyagok és a technológiai ötleteit a nyitottsággal, és egy olyan utastér kialakításra összpontosít, amely tökéletes egyensúlyt teremt a vezető és az utas kényelme között.

A Concept belső tere kontrasztos színeket, szénszálas szerkezeteket mutat be, azaz a technológia és a formatervezés dinamikus megközelítését alkalmazza, hogy csúcsminőségű és könnyű utasteret biztosítson.

A Concept belseje egy kiegyensúlyozott belső tér; egyfajta egyensúly a vezető és az utasok között, illetve egyensúly a teljesítmény és a gyakorlati használhatóság között. A CUPRA Concept új ötleteket ad a CUPRA által eddig kínált lehetőségekhez azzal, hogy az autó személyiségét úgy alakítja, hogy az megfeleljen az utastérben lévők igényeinek.

A CUPRA márka tovább erősíti a jövőre összpontosító vállalat szerepét olyan járművek fejlesztésével, amelyek megtartják a CUPRA márkajelhez kapcsolódó értékeket, és fejlett technológiákat használnak annak érdekében, hogy megfeleljenek személyes mobilitásunk változó igényeinek.

Az olyan járművek, mint a CUPRA Concept, kiemelik azokat a lépéseket, amelyeket a márka a termékcsalád nemzetközivé tétele érdekében tesz olyan exkluzív termékeket fejlesztve, melyek a teljesítmény, a hatékonyság és az alkalmazkodóképesség tökéletes keverékét biztosítják az igényes globális piacon.

Állj készen szeptember 2-án a CUPRA Concept digitális leleplezésére!

 

A CUPRA Concept világpremierjét az IAA Frankfurti Nemzetközi Autószalonon tartják.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.