Spirit Auto Kaposvár Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. „Szenvedélyünk a tökéletesség”
2019.06.24.
Újdonság a SEAT-ról

„Szenvedélyünk a tökéletesség”

A SEAT szlogenjét akár a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség is használhatná mottóként, hiszen versenyzői évről évre szállítják a szebbnél szebb eredményeket, a sikerek egyik titka pedig az, hogy a sportolók, az edzők, a szakvezetők, vagyis mindenki a tökéletességre törekszik.

seat

A SEAT és MOKSZ együttműködése 2017-ben kezdődött, akkor nyolc autót bocsátott a szövetség rendelkezésére a spanyol márka. Egy évvel később már tíz gépjárműből állt a flotta, a SEAT pedig a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség partnere és hivatalos szállítója lett.

Csütörtökön a két fél közötti együttműködés még szorosabbá vált, ezt jól mutatta a Városligeti Műjégpálya előtt sorjázó 15 gyönyörű autó.

„A SEAT nem hivalkodó autó, ellenben rendkívül megbízható és gyors, ugyanilyen békések a sportolóink is. Viszont az utakon sokaknak leesik az álla, amikor a SEAT kormánya mögött ülő ember odalép a gázpedálra. Éppen az történik ilyenkor, mint amikor a short trackeseink is rákapcsolnak a jégen. Az az ív, amit ők tökéletesen bevesznek a pályán, motorral és autóval kivitelezhetetlen, csak emberi erő képes rá, és ez is csak keveseknek adatik meg. A mieinknek megadatott” – mondta el az új autók átvételének apropóján megtartott sajtótájékoztatón Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke, aki természetesen köszönetet is mondott a támogatásért a SEAT-nak.

„Folyamatosan fejlődünk, tavaly az eddigi legsikeresebb évünket zártuk – folytatta Papp Zoltán, a SEAT márkaigazgatója. – A mi sikerünk persze eltörpül a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpiai aranyérme mellett, és mi nem tudunk sem Európa-, sem világbajnoki dobogókat felmutatni, de a korcsolyázók sikereihez talán egy kicsit mi is hozzájárultunk. A flotta létszáma évről évre nő, ezzel együtt a támogatás mértéke is, és ahogy ez növekszik, úgy javulnak a korcsolyázók eredményei is – tényleg hiszem, hogy néhány centiméterrel mi is segítettük a versenyzőket. Már alig várom a következő Európa-bajnokságot, ami ráadásul Magyarországon, mégpedig Debrecenben lesz, nagyon remélem, hogy minél többször hallhatjuk majd felcsendülni a Himnuszt.”    

A SEAT és a MOKSZ együttműködési megállapodása értelmében tíz autót kapott tizenegy sportoló, míg további öt autót a korcsolyasportban dolgozók (edzők, igazgatók) használhatnak a munkájuk során.

A 15 csoda szép SEAT-ot a sajtótájékoztatót követően a budapesti járókelők is megcsodálhatták, hiszen Bácskai Sára Luca, Jászapáti Petra, Kónya Zsófia, Burján Csaba, Knoch Viktor, Krueger Cole, Krueger John-Henry, Liu Shaoang, Oláh Bence, Varnyú Alex és Tóth Ivett, valamint az edzők is volán mögé ültek, és a hősök a Hősök terén tettek egy kört.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.