Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. „Roadmap E” koncepciójával indítja a Volkswagen Csoport az autóipar legszélesebb körű elektromos offenzíváját
2017.09.13.
Újdonság a Volkswagenről

„Roadmap E” koncepciójával indítja a Volkswagen Csoport az autóipar legszélesebb körű elektromos offenzíváját

„Roadmap E” koncepciójával a Volkswagen Csoport a globális autóiparlegszélesebb körű elektromos offenzíváját indítja útjára: legkésőbb 2030-iga Volkswagen teljes modellportfoliójában meg kíván jelenni az elektromoshajtásrendszerekkel. Ez nem kevesebbet jelent, mint hogy ekkorra avállalatcsoport összesen mintegy 300 modellsorozata kínálatában – az összes márkát és piacot tekintve – legalább egy elektromos hajtásrendszerű változat is szerepel majd.

VW

A Volkswagen az első nagy mobilitási konszern, amely konkrét dátumhoz köti modellpalettája teljes körű elektromos kínálatának kialakítását. A vállalatcsoport 2025-ig már egyedül saját elektromos modelljei számára is több mint 150 GWh akkumulátorkapacitást igényel évente, ami legalább négy akkumulátorcellákat előállító „gigaüzem” éves termelésének felel meg. Ennek biztosítására a vállalat az autóipar történetének egyik legnagyobb, 50 milliárd eurót is meghaladó volumenű beszerzését pályáztatja meg.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.