Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. e-Mobility Show – minden, ami elektromos
2023.04.30.
Aktuális

e-Mobility Show – minden, ami elektromos

Május 5-én pénteken kezdődik a háromnapos e-Mobility Show Budapest elektromobilitási kiállítás a BOK csarnokban, ahol még egy Formula–1 szimulátort is ki lehet próbálni.

DasWeltAuto

A Magyarországon egyedülálló rendezvényen elektromos autók, motorok, robogók, kerékpárok, rollerek, sőt hajók is bemutatkoznak a látogatóknak.


Az elektromos autók és motorok mellett a városi közlekedésben egyre nagyobb szerepet játszó mikromobilitási járművek – robogók, rollerek, kerékpárok, segwayek – szintén nagy teret kapnak, amelyeket a látogatók is kipróbálhatnak egy 600 négyzetméteres tesztpályán.


A Porsche Hungaria használtautós üzletága, a Das WeltAuto (DWA) a kiállítók egyikeként betekintést enged a Volkswagen csoport által forgalmazott teljesen elektromos meghajtással rendelkező modelljeinek egy szűkített körébe. A konszern több mint 20 zöldrendszámos autót forgalmaz Magyarországon és a kiállításra az öt legnépszerűbb tisztán elektromos autóját hozza el. Az Audi Q4 e-tron, a Volkswagen ID. Buzz, a Volkswagen ID. 4, valamint a Skoda Enyaq és a Cupra Born megjelenése a kiállításon azért is lehet érdekes a látogatók számára, mert ezen modellek bemutatóautóként már a Das WeltAuto kínálatában is kaphatók.


Tóth Péter, a Das WeltAuto Centrum értékesítési igazgatója elmondta, egyre több vásárló keresi az elektromos hajtású és plug-in hibrid modelleket, olyannyira, hogy a hálózat már több száz ilyen autót értékesített, és ezek a modellek egyre nagyobb arányban részesülnek a Das WeltAuto forgalmából.


Ezért aztán a Porsche Hungaria hálózatához tartozó márkakereskedések értékesítői folyamatos képzésen vesznek részt, hogy a különböző hajtásláncú autókról megbízható és pontos információkat adhassanak az ügyfeleknek.


Mivel a Das WeltAuto hálózat jellemzően fiatal használtautókat értékesít, természetesen az üzletág értékesítői is részt vesznek az egyes modellek műszaki hátterét és a megjelenő új technológiákat ismertető továbbképzéseken – tette hozzá Tóth Péter.


„A következő néhány évben jelentős változásokra számítunk a különböző hajtásláncok arányában. A gyári fejlesztéseknek és modellstratégiáknak köszönhetően az elektromos/hibrid autók száma rövid- és középtávon mindenképpen nő, míg a belsőégésű motorokkal szerelt modellek aránya csökken. Rövidesen eldől az is, hogy hosszabb távon milyen irányba haladnak tovább a fejlesztések” – beszélt a jövőről a Das WeltAuto Centrum értékesítési igazgatója.


Az e-Mobility Show Budapest rendezői nagy súlyt helyeznek a különböző töltési lehetőségek és a hozzájuk kapcsolódó napelemes rendszerek, hőszivattyúk bemutatására és az ismeretterjesztésre is.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.