Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Caddy Cargo - Teret ad a vállalkozásánk!
2024.02.09.
Bemutatkozó

Caddy Cargo - Teret ad a vállalkozásánk!

Legyen szó akár futárszolgálatról, kisiparról, szállítási szolgáltatásról vagy építőiparról: a munkában Önnek mindig szem előtt kell tartania a jövőt. A Caddy Cargo alkalmazkodik ehhez az igényhez.

VW Haszonjárművek

Új, izgalmas dizájn, a legmodernebb vezetői asszisztensrendszerek, az innovatív infotainment és a sofőr számára ergonomikusan kialakított munkahely teszi a Caddy Cargot továbbra is megbízhatóvá, rugalmassá és haladó szelleművé. Az Ön tökéletes partnere a munkanapok kényelmes és professzionális kezelésében.

Image

A járművezető munkahelye

A Caddy minden változatában új és különlegesen ergonomikus ülések állnak rendelkezésre: az úgynevezett AGR ergoComfort ülések (AGR = Aktion Gesunder Rücken e.V., "Egészséges Hát Akció"). Speciálisan azoknak fejlesztettük, akik szakmai okok miatt sokat vannak úton és nagyobb távolságokat tesznek meg.

Az AGR ergoComfort ülések sokoldalúan állíthatók: A hosszirányú és a magasság beállítása mellett az ülés dőlésszöge, valamint egy négyutas gerinctámasz és az ülőfelület mélysége is egyedileg állítható. A Caddy Cargo rendelhető előrehajtható utasüléssel (asztal funkcióval), 230 V-os csatlakozóaljzattal, kartámasszal a vezetőüléshez és az utasüléshez, LED-es belső világítással és raktérvilágítással és még sok egyéb mással.

Image
Image

Nagyobb raktér és modern vezetői asszisztensrendszerek is segítik Önt

A hosszú Caddy Maxi Cargo 141 milliméterrel megnövelt, 836 milliméter szélességű tolóajtaján pl. akár két EUR raklap is befér. A rövid Caddy Cargo 695 mm széles tolóajtaja szintén kényelmessé teszi a rakodást. A Caddy Cargo továbbá lemezelt hátsó szárnyasajtókkal, a vezetőtértől külön is zárható raktérrel, tolóajtókat és a csomagtérajtót is vezérlő elektromos szervózárral, és még sok minden mással rendelkezik.

A Caddy Cargoban a modern vezetői asszisztensrendszereknek köszönhetően minden utazást kényelemben élvezhet: A sávváltást segítő rendszer, a "Rear Cross Traffic Alert" kitolatás segítő asszisztensrendszer, a "Trailer Assist" utánfutó-asszisztens és az "Emergency Assist" vészhelyzet-asszisztenssel ellátott "Travel Assist" utazási asszisztensrendszer gondoskodik arról, hogy biztonságban érje el célját.

Image

Próbálja ki Ön is ezt a szupermunkás modellt Kaposváron a SPIRIT AUTO-nál! 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.