Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az új Crafter - Szintet lépett
2024.06.11.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől

Az új Crafter - Szintet lépett

Sokoldalú, robusztus, erős: Az új Craftert az igazán nehéz feladatokra tervezték - legyen szó akár dobozos, platós vagy alváz kivitelről.

VW Crafter

Az új Crafter egy lépéssel tovább megy. Az új digitális műszerfal segítségével minden lényeges információ egy pillantás alatt elérhető. A modern infotainment és a kiváló hálózati kapcsolat nemcsak több szórakozási lehetőséget, hanem nagyobb kényelmet is kínál, miközben Ön a következő találkozójára tart.

További vezetői asszisztensrendszerek gondoskodnak arról, hogy Ön még nyugodtabban érkezzen meg úti céljához. Az új Crafter még inkább elkötelezett amellett, hogy hatékonyan támogassa Önt a mindennapokban. 


A platós szimpla- és duplafülkés verzió nemcsak gazdag felszereltségével, hanem tágas ülőhely-kapacitásával is lenyűgöz. 


A sokoldalú változatoknak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a különböző követelményprofilokhoz és rengeteg lehetőséget kínál: a gépektől és anyagoktól kezdve a dupla fülkével és dupla utasüléssel ellátott változatban akár hét csapattag szállításáig. Az akár 9,6 m²-es, tágas rakfelületével a platós kivitelű Crafter már első ránézésre is rengeteg helyet kínál, és másodikra még többet, mint amire számítana.  


Ez a nagysikerű haszonjármű már konfigurálható: https://konfigurator.vwh.hu/cc-hu/hu_HU_LNF22/L/reference-models/911?BNR=4783

Volkswagen%20Crafter
Volkswagen%20Crafter

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.