Spirit Auto Kaposvár Ajánlatok és akciók

Aktuális ajánlataink

  1. Ajánlatok és akciók
  2. ŠKODA Fabia modellek akár 700 000 Ft kedvezménnyel
2017.05.08.
Ajánlatok és akciók

ŠKODA Fabia modellek akár 700 000 Ft kedvezménnyel

Elgondolkozott már azon, hogy mi is tesz egy autót igazán naggyá? A mérete? A felszereltsége? A vezetési élmény? Ismerje meg a ŠKODA Fabiát, amely nem csupán a precizitás, a térkínálat és a lenyűgöző dizájn terén emelkedik ki a mezőnyből, de nagyobb méretkategóriákból ismert innovatív biztonsági-, kényelmi, és infotainment-rendszerekkel is rendelkezik. Az Ön Fabiájának például része lehet a navigációs rendszer, a ŠKODA Connect, a tolatókamera, a KESSY rendszer, a hegymenet asszisztens, a panoráma üvegtető vagy akár a LED nappali menetfény.

Akciós SKODA Fabia

A ŠKODA Fabia összes modellje most nem kis, akár 700 000 Ft-os árelőnnyel érhető el a Porsche Bónusz akció keretében. 

Az ajánlat részletei:

- A Porsche Bónusz ajánlat keretében a 400 000 Ft-os árkedvezményen felül további 300 000 Ft-os kedvezményt kínálunk azon ügyfeleinknek, akik a Porsche Pénzügyi Csoport által kínált finanszírozási konstrukciók közül választanak.

- A Porsche Bónusz akció a Gondoskodás Programhoz is igénybe vehető.

Az ajánlat minden Fabia modellre érvényes, függetlenül a motorváltozattól, felszereltségtől és karosszériától, beleértve a Clever és Cool akciós modelleket és a Monte Carlo limitált modellt is!

- Az ajánlat 2017. április 4. és június 30. között, de legfeljebb a 400 darabos importőri készlet erejéig érvényes.

- A Porsche Bónusz akció a 2,5% THM ajánlattal nem kombinálható.

 

Az akció 2017. 04. 04-től 2017. 06. 30-ig, de legfeljebb a 400 db-os importőri készlet erejéig érvényes. Az akció meghosszabbításának jogát fenntartjuk! Az akciós árkedvezmény előfeltétele a "Porsche Bónusz" finanszírozás, azaz hogy gépjárművásárláshoz a Porsche Pénzügyi Csoport valamely finanszírozási ajánlatát igénybe vegyék (de az akció "2,5 % THM" finanszírozással nem kombinálható). Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az előírt szabvány (715/2007/EK rendelet) jelenleg érvényes változata szerint kerültek meghatározásra. Ezek az értékek összehasonlítási alapként szolgálnak más járműtípusokkal szemben, nem szavatolják a jármű valós üzemanyag-fogyasztását. A képek illusztrációk. További részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.