Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Volkswagen-találkozó a Hungaroringen
2018.09.25.
Esemény

Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

Több ezer gyönyörű jármű és számos izgalmas program várja az autózás szerelmeseit a Volkswagen-találkozón, amelyet ezúttal szeptember 22-én rendez a márka hazai importőre a Hungaroringen. A mogyoródi versenypályán bemutatkozik az új Touareg és az új California, illetve ennek hazai piacra tervezett változata, a Balaton Edition, a legszerencsésebb látogató pedig ezúttal egy tökéletes állapotú Beetle-t vihet haza a Das WeltAuto jóvoltából.

VW

Hat évvel ezelőtt rendezett először találkozót a Volkswagen, akkor még kizárólag Golfok sorakoztak a Hungaroringen, idén, a hetedik alkalommal már tizenegy típus tulajdonosai (Bogár, Golf, Transporter, Passat, Polo, Lupo, Jetta, Bora, Vento, Scirocco, Corrado) vonulnak fel a mogyoródi versenypályán szeptember 22-én. Természetesen ezúttal is érkezik több gyári különlegesség, így megtekinthető lesz például a "Monster" audio- és az OZ Performance csomagjával megvadított Golf R Variant, a Polo R WRX illetve az Oettinger Golf 400R rendőrautó, továbbá egyedi kiállításon sorakozik majd Josef Juza 116 darabos Golf gyűjteményének három példánya is.

A rendezvény központi helyszínét, a Paddockot már hagyományosan az a háromszáz Golf foglalja el, amelyeket a szakmai zsűri ítélt előzetesen a legszebbnek. A Bogarak és a Transporterek a Hippifaluban parkolnak, ahol családi játékok, Coca-Cola és MOL ugrálóvárak, valamint streetfood, hangulatos zene, Touareg-, Tiguan-, Amarok off-road tesztvezetés és T3 Syncro Forest Taxi várja az érdeklődőket. A többi típussal a Hungaroring előre kijelölt pontjain gyülekeznek majd a tulajdonosok.

Ismét hazánkba látogat a Volkswagen-találkozó apropóján Ronny "C'Rock" Wechselberger, a kézifékes parkolás Guinness-rekorderere, aki idén egy Golf GTI Clubsport S volánja mögül szórakoztatja a látogatókat. A Volkswagen meghívására itt lesz Joachim "Jochi" Kleint többszörös rali Európa-bajnok is, így az autósportot kedvelőknek lehetősége nyílik arra, hogy személyesen is találkozzanak a híres versenyzővel, aki leghíresebb autóját, a Pikes Peak hegyi felfutó versenyen induló, 652 lóerős, duálmotoros Golfját is elhozza magával.

A gyerekeket többek között arcfestéssel, lufi hajtogatással, babajátszóval, bábszínházzal, valamint interaktív foglalkozással várják a szervezők, a hölgyek pedig előadásokon, exkluzív termékbemutatókon vehetnek részt, megmérhetik bőrük hidratáltságát, vagy kikapcsolódhatnak a mobil masszázsszékben.

A Volkswagen-találkozón délután fellép az Anna and the Barbies, a koncertet követően pedig kiderül, hogy ki viheti haza a Das WeltAuto egyszám játékán az idei fődíjat, egy mindössze 43.000 kilométert futott Volkswagen Beetle-t.

Az eredményhirdetés után a hagyományokhoz hűen a Hippifaluban folytatódik a program, ahol ismét lángra lobban az óriás máglya, és tűzzsonglőrök is szórakoztatják azokat, akik estére is kint maradnak a Ringen. Az előre regisztrálók a korábbi évekhez hasonlóan autójukban vagy sátorban alhatnak a rendezvény után az erre kialakított külön részen.

A rendezvényről bővebb információ a www.volkswagen-talalkozo.hu honlapon és a rendezvény Facebook oldalán olvasható.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.