Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

 • VW
  Akció 2024.02.26.

  Volkswagen T-Roc Prime

  Prime felszereltségű modellek, rengeteg extrával, felár nélkül elérhetők Zalaegerszegen a SPIRIT AUTO-nál!

 • VW
  Akció 2024.02.22.

  Új Volkswagen Tiguan Prime

  Prime felszereltségű modellek, rengeteg extrával, felár nélkül elérhetők Zalaegerszegen a SPIRIT AUTO-nál!

 • VW
  Újdonság a Volkswagentől 2024.02.19.

  Volkswagen T-Cross Prime

  Prime felszereltségű modellek, rengeteg extrával, felár nélkül elérhetők Zalaegerszegen a SPIRIT AUTO-nál!

 • VW
  Akció 2024.02.13.

  Volkswagen Taigo Prime

  Prime felszereltségű modellek, rengeteg extrával, felár nélkül elérhetők Zalaegerszegen a SPIRIT AUTO-nál!

 • VW
  Újdonság a Volkswagentől 2024.01.12.

  Világpremier a CES kiállításon: a Volkswagen integrálja aktuális modelljeibe a ChatGPT szolgáltatást

  Világpremier Las Vegasban: Január 9–12. között a CES 2024 fogyasztói elektronikai szakkiállításon a Volkswagen bemutatja az első olyan járműveket, amelyekben a mesterséges intelligencián alapuló ChatGPT chatbotot integrálták az IDA hangasszisztensbe. A jövőben az ügyfelek a Volkswagen mindegyik, az IDA hangasszisztenssel1 felszerelt modelljében zökkenőmentesen hozzáférhetnek a mesterséges intelligencia folyamatosan bővülő adatbázisához, és vezetés közben felolvastathatják maguknak a kutatott tartalmakat, valamint természetes nyelven interakcióba léphetnek az autóval. Az új funkció alapját a Cerence Inc. technológiai partner Cerence Chat Pro programja alkotja. A Volkswagen az első volumengyártó, amely a ChatGPT szolgáltatást 2024 második negyedévétől az első piacokon számos sorozatgyártású modelljében kínálja. A CES a világ vezető szakvására a maga területén.

 • SKODA
  Aktuális 2023.12.12.

  Megkezdte az új Superb sorozatgyártását Pozsonyban a Škoda AUTO

  Négy héttel az új Škoda Superb Prága-környéki világpremierjét követően a Volkswagen márka pozsonyi üzemében megkezdődött a negyedik „modern” modellgeneráció sorozatgyártása. A Kvasinyból stratégiai okokból áthelyezett termeléssel az ott felszabaduló kapacitás további Octavia modellek gyártására fordítható. A Superb már első „modernkori”, 2001-es bemutatkozása óta a Škoda modellpalettájának belsőégésű motoros (ICE) kínálatának zászlóshajója.

 • VW
  Aktuális 2023.12.01.

  Elektromos Volkswagenek a pápai flottában!

  A Volkswagen támogatja a Vatikáni Államot a hosszú távon fenntartható mobilitásra zajló átállása során. 2024 elején a vállalat közel negyven tisztán elektromos modellt szállít ID.-családjából, az ID.3-tól az ID.4-en át, egészen az ID.5-ig. A járművek a Vatikán dekarbonizációs stratégiájának képezik részét, amely 2030-ra a járműflotta klímasemlegessé alakítását irányozza elő. Imelda Labbé, a Volkswagen igazgatótanácsának az értékesítés, a marketing és az aftersales területeiért felelős tagja, valamint Dr. Christian Dahlheim, a Volkswagen Financial Services AG igazgatótanácsának elnöke két ID.3 Pro Performance formájában személyesen adta át a Vatikánnak az első elektromos gépkocsikat.

 • VW
  Aktuális 2023.12.01.

  Minden eddiginél jobb a legkisebb Volkswagen-SUV – Már rendelhető az új T-Cross

  Megkezdte megjelenésében és technikájában egyaránt továbbfejlesztett T-Cross sorozata előzetes értékesítését a Volkswagen. Az SUV-modell markáns külső dizájnja még karakteresebbé vált, de újak a szériafelszereltségét bővítő, LED-technikájú fényszórói és hátsó lámpái is, belterét pedig még színvonalasabb minőségű felületek jellemezte új műszerfal és új infotainment-generáció jellemzi. Az új T-Cross pedig már Magyarországon is rendelhető!

 • Skoda
  Esemény 2021.05.17.

  Villanyautó vezette fel a Magyar kerékpáros Körverseny mezőnyét

  A ŠKODA hosszú évek óta kiemelt támogatója a kerékpársportnak, így neves kerékpárversenyeken is rendszeresen feltűnnek a mezőnyben járműveik. A hazai szurkolók a május 12-én rajtoló Tour de Hongrie-n már az elektromos hajtású ŠKODA ENYAQ iV-t láthatták a mezőny élén.

 • VW
  Újdonság a Volkswagenről 2021.05.17.

  Présüzem bővítése: a Volkswagen 9000-rel csökkenti a kamionutak számát a zwickaui elektromos gyártási telephelyre

  A Volkswagen hivatalosan is átadta a kibővített présüzemet a Zwickauban működő elektromos jármű üzemében. Mostantól a Zwickauban gyártott hat elektromos modell teljes karosszériáját a helyszínen préselik. A 74 millió eurós beruházás újabb előrelépést tesz lehetővé az ID.31 és ID.42 modellek ökológiai lábnyomának csökkentése terén. A hatás figyelemre méltó: ezentúl évente több mint 9000-rel kevesebb közvetlen kamionút a karosszériagyártással kapcsolatban, és ezáltal évente 5800 tonnával kevesebb CO2-kibocsátás. Ez 60 új munkahelyet teremt a gyárban. A hivatalos megnyitón részt vett Michael Kretschmer, szász miniszterelnök, Christian Vollmer, a Volkswagen gyártásért és logisztikáért felelős igazgatósági tagja, Dr. Stefan Loth, a Volkswagen Szászország igazgatóságának elnöke és Jens Rothe, a Volkswagen Saxony központi üzemi tanácsának elnöke társaságában.

 • Skoda
  Esemény 2021.05.17.

  Most te is elnyerheted a híres zöld trikót!

  A ŠKODA nem csupán a versenyt biztosító járműparkkal veszi ki a részét a Tour de Hongrie támogatásában. A kerékpárosversenyekről ismert, legendás zöld mez szponzoraként a legjobb sprinter felsője is zöld színű lesz az autógyártó jóvoltából. A zöld trikót a versenyzők a szakaszok közben kijelölt gyorsasági részhajrákon, illetve a befutóknál gyűjtött pontokkal szerezhetik meg. A We Love Cycling olvasóinak is tekerniük kell azért, hogy zöldbe öltözhessenek, de köztük nem minden esetben a sebesség dönt majd.

 • Skoda
  Esemény 2021.05.17.

  Jelentősen növelte kiszállításait és eredményét az első negyedévben a ŠKODA AUTO

  2021 január és március vége között 7,2 százalékkal, 249 600 járműre növelte globális ügyfélkiszállításait a ŠKODA AUTO a tavalyi év azonos időszakához képest. Az árbevétel 5,049 milliárd eurót tett ki, ami 4,1 százalékos növekedést jelent az előző év ugyanezen időszakához viszonyítva. A ŠKODA AUTO Csoport* 448 millió eurós működési eredménye 46,1 százalékkal haladja meg az előző év megfelelő időszakáét, miközben árbevétel-arányos nyeresége magas, 8,9 százalékos szintet ért el. A vállalatnál ezzel folytatódtak 2020 második felének kedvező folyamatai.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.