Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Volkswagen haszonjárművek kiszolgálásával bővíti portfólióját az MAN fóti márkaszervize
2022.05.03.
Esemény

Volkswagen haszonjárművek kiszolgálásával bővíti portfólióját az MAN fóti márkaszervize

Új taggal bővül a Porsche Hungaria márkaszerviz hálózata, immáron 54 helyszínen érhető el a Volkswagen haszonjárművek tulajdonosai számára a szervizlehetőség. A fóti MAN telephely mostantól Volkswagen Caddy, Transporter, Multivan, Crafter és Amarok modelleket is fogad, biztosítva a már megszokott magas szintű ügyfélkiszolgálást.

VW Haszonjárművek

Az M0-s autóút és az M3-as autópálya fóti kereszteződésnél található MAN szerviz mostantól a Volkswagen Haszonjárművek összes típusának teljes körű javításával, karbantartásával és alkatrészellátásával is az ügyfelek rendelkezésére áll. Ez nemcsak hazánkban, hanem európai viszonylatban is egyedülálló. A szervizszolgáltatásban való együttműködés jól mutatja, hogy milyen szerves részévé vált az MAN a Volkswagen Csoportnak: a márka a konszern tagjaként tehergépjárművekből és buszokból álló termékpalettája jól kiegészíti a Volkswagen konszern személyautókból és kishaszonjárművekből álló hagyományos portfolióját. A fóti telephely Volkswagen Haszonjárművek márkaszervizként való megnyitása jó példája a két márka azon törekvésének, hogy ügyfeleik számára még szélesebben tegyék elérhetővé a szervizszolgáltatásokat.

Az új helyszín kiváló elhelyezkedése különösen kedvező az ügyfelek számára. „Gyorsan és könnyen megközelíthető, nagy parkolóhelyekkel és olyan állásokkal is rendelkezik, ahol akár a megrakott autók is javíthatóak. Magas felszereltségének köszönhetően pedig akár a legnagyobb Crafter modellekre is elérhetők olyan szolgáltatások, mint a futómű ellenőrzése, vagy a különféle asszisztensrendszerek beállítása.

„Fóti kirendeltségünk kiemelt feladata az MAN TGE kishaszonjárművek értékesítése és szervizelése. Mivel a Volkswagen Crafter és az MAN TGE ugyanazon a gyártósoron készül, a szinergiákat és a jelentős piaci potenciált mérlegelve a Volkswagen Haszonjárművek márka felé fordult a figyelmünk, hogy jobban kihasználhassuk szervizünk kapacitását” – mondta el Takáts György, az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. vevőszolgálati vezetője.

„A Volkswagen Haszonjárművek fontos és különleges eleme a Porsche Hungariának és a konszernnek: ez a márkánk az, amely az autóra nem csupán mobilitási, hanem munkaeszközként is tekint. Ebben is közös a szemlélet az MAN-nel, így hiszünk abban, hogy a náluk lévő szaktudással és tapasztalattal maximálisan kiszolgálják a Volkswagen haszonjármű-tulajdonosok szervizigényeit” – tette hozzá Németh Balázs, a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója.

A szerviz megpályázta és Magyarországon elsőként meg is kapta a Volkswagen Haszonjárművek Service Plus minősítését. Ez nemcsak elismerés a fóti kollégák számára, hanem garancia is arra, hogy felszereltségbeli és méretbeli adottságait kihasználva a legmagasabb szolgáltatási szintet kínálja a Volkswagen haszonjárműveket használó ügyfeleknek. A Service Plus minősítés biztosíték a professzionális ügyfeleknek arra, hogy autóikon a márkához dedikált és képzett személyzet végzi el a teljes modellpalettára vonatkozó mindennemű szervizigény megoldását és kiegészítő szervizszolgáltatásokat.

A Porsche Hungaria jelenlegi 71 tagú, 239 márkaszervizszerződéssel rendelkező márkaszerviz hálózata 2022 első negyedévében 85.211 ügyfélmegbízást és 192.816 értékesített szervizórát teljesített. A jó eredmény 14 százalékban a Volkswagen Haszonjárművek márka népszerű modelljeinek köszönhető.”

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.