Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Támogatást nyert a SPIRIT AUTO Kft.
2020.11.20.
Aktuális autószalon-információk

Támogatást nyert a SPIRIT AUTO Kft.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív program keretén belül a Nemzetgazdasági Minisztérium, mint Támogató által 2019.05.17-én meghirdetett Napelemes rendszer telepítésének támogatása, mikro-,kis és- középvállakozásoknak című felhívása alapján a SPIRIT AUTO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, mint Kezdeményezett  2019.06.17. napon támogatási kérelmet nyújtott be. A Projekt címe "Napelemes rendszer kiépítése a SPIRIT AUTO Kft. Zalaegerszegi fióktelepén. "A Támogató a "Napelemes rendszer kiépítése a SPIRIT AUTO Kft. Zalaegerszegi fióktelepén. " című GINOP-4.1.3-19-2020-01614 azonosító számú támogatási kérelmet elbírálta és támogatásra alkalmasnak minősítette.

EU

A kedvezményezett neve,: SPIRIT AUTO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 

A projekt címe,: „Napelemes rendszer kiépítése a Spirit Autó Kft Zalaegerszegi fióktelepén.”

A szerződött támogatás összege,: 3.000.000 Ft

A támogatás mértéke (%-ban),:100%

A projekt tartalmának bemutatása: Jelen fejlesztésre a költséghatékony gazdálkodás, és a piaci versenyképesség megőrzése miatt volt szükség. Zalaegerszeg, Bozsoki utca 1/D. alatt található épületen került  telepítésre 15 kWp-s napelemes rendszer. A fejlesztéssel érintett épületben irodai adminisztrációs, értékesítői, valamint autójavító tevékenység folyik. A fejlesztéssel az épület és az épületben lévő elektromos eszközök áramszükséglete kerül  kielégítésre. Ez a költséghatékonyságot jelentősen növeli és jelentősen növeli a megújuló energiaforrás-felhasználást mivel a telepítése került rendszer, közel 22%-ban fedezi az épület áramszükségletét, így a rezsiköltségek 8%-a megtakarítható. A rendszer teljesítménye 15 kWp .

A projekt befejezési dátuma:2020.09.29.

A  projekt azonosító száma: GINOP-4.1.3-19-2020-01614

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.