Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Superbrands díjas márka lett a ŠKODA
2021.07.20.
Esemény

Superbrands díjas márka lett a ŠKODA

Újabb rangos elismerést tudhat magának a ŠKODA Magyarországon: ezúttal a Superbrands nívós zsűrije tartotta méltónak a márkát a Superbrands díjra. A ŠKODA számára azért fontos ez a megtiszteltetés, mert ez is bizonyítja, hogy kiemelkedő hatékonysággal, töretlen lelkesedéssel és elhivatottsággal építi a márkát az országban.

Skoda

A ŠKODA márka magyarországi sikeres eredményeihez jelentősen hozzájárul a magas szintű és széleskörű ügyfélkiszolgálással, folyamatos képzéssel és fejlesztéssel ellátott márkakereskedői és szervizhálózat.

Az elmúlt években a magyarországi ŠKODA márkakereskedői és szerviz hálózat kollégái több kategóriából is megannyi díjat szereztek meg a ŠKODA gyár által szervezett nemzetközi „szakmák versenyén”. Olyan kategóriákról beszélünk, mint szerviztanácsadó, szerviz technikus, fényező, szerviz diagnoszta, alkatrészellátási vezető valamint értékesítési tanácsadó és értékesítési vezető, emellett díjazzák az importőri képviselő kollégákat is. Külön kiemelendő, hogy nálunk dolgozik a világ egyetlen kétszeres ŠKODA értékesítési tanácsadó világbajnoka, Szerencsi László is.

„Büszkeséggel tölt el minket az, hogy a brandépítésbe fektetett munka nem csak az értékesítési számokban, hanem rangos elismerésekben és a magas ügyfélelégedettségi számokban is kifejeződik. A díj elnyerése egyértelmű bizonyítéka annak, hogy kollégáim kemény munkája kifizetődik” – mondta el a díj kapcsán Németh János, a ŠKODA márkaigazgatója.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.