Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Megújítottuk szponzorációs szerződésünket a ZTE FC-vel!
2019.08.29.
Esemény

Megújítottuk szponzorációs szerződésünket a ZTE FC-vel!

A mai napon a SPIRIT AUTO Kft. szponzoráció formájában 16 db különböző típusú Volkswagen személyautót adott át a zalaegerszegi labdarúgó-csapatnak.

VW

Ma délután a sajtó nyilvánossága előtt vette át a ZTE FC a 16 db új gépjárművet, amelyet a  a klub a SPIRIT AUTO Kft.-vel és a Volkswagennel kötött szponzori szerződés megújítása eredményezett. Az eseményről készült sajtóközlemény a következő:

"Az a megtiszteltetés ért minket, hogy a SPIRIT AUTO Zalaegerszegi VW márkakereskedése képviseletében átadhatjuk a ZTE FC-nek 16 db vadonatúj Volkswagen gépjárművet.

A ZTE FC belépett egy szűk klubba az NB  I-es csapatok közt, mellyel párhuzamosan lehetőséget és szponzorációs együttműködést ad a SPIRIT AUTO Zalaegerszeg is a ZTE FC kezébe a VW gépjárművekkel.

Egy profi csapatról beszélünk, ahol az egységes megjelenés, és brand elengedhetetlen. a Volkswagen márkához kötődő jellemzők - mint a megbízhatóság és teljesítmény - csak tovább erősíti a csapatot.

A ZTE FC az elmúlt évban a teljesítményével megszolgálta a közvélemény és szurkolók bizalmát. Reméljük folyamatosan stabil tagja lesz a magyar elsőosztályú bajnokságnak és nemzetközi szinten is megmutathatja majd magát. A SPIRIT AUTO Kft. ugyanolyan stabil tagja szeretne lenni a magyar autópiacnak mint a Zalaegerszegi labdarúgócsapat az NB I -nek. így a kapcsolatunk nem egyszerű szponzoráció, hanem szoros együttműködés és kölcsönös képviselet. A megállapodásunk értelmében a csapat játékosai és vezetői egy éven át használhatnak most már össszesen 20 db különböző típusú Volkswagen gépjárművet. A SPIRIT AUTO Kft. ilyen módon is szeretné elősegíteni a zalaegerszegi labdarúgó-csapat mobilitását, rugalmasságát, illetve jó eredményeit, sikereit.  A mostani együttműködéssel a csapat teljes gépjármű igényét tudjuk biztosítani. A játékosok és a vezetők használják majd az autókat, és ezzel is erősíteni tudjuk egymás jó hírét.

Kívánom, hogy a jövőben, mint a magyar bajnokságban ,mint nemzetközi szinten is érjenek el kiváló sportemberhez méltó eredményeket. Arra bátorítom Önöket, hogy éljenek továbbra is a lehetőségeikkel és végezzék továbbra is kiválóan a munkájukat és haladjanak tovább a megkezdett úton. Minden csapattagnak biztonságos és balesetmentes közlekedést kíván a SPIRIT AUTO Zalaegerszeg és a VW CSAPATA!"

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.