Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Indul a szavazás a Camion&Truck magazin 2019-es "Év haszonjárműve" díjának elnyeréséért
2019.08.14.
Esemény

Indul a szavazás a Camion&Truck magazin 2019-es "Év haszonjárműve" díjának elnyeréséért

A Camion&Truck szaklap idén is meghirdette az "Év haszonjárműve" versenyt, melyen legutóbb - folytatva a több évtizedes szép hagyományt - a Volkswagen Haszonjárművek márka ismét nyert egy kategóriában. A most 23. alkalommal sorra kerülő díjra méltónak tartott autókra a lapban meghirdetett szavazási felhívás szerint lehet voksolni, és remélhetőleg ebben az évben is lesz Volkswagen a díjazottak között.

VW

A 2019-es megmérettetésre 4 kiváló Volkswagen haszonjármű pályázik, a márka a Volkswagen Amarok Aventura V6 3.0 TDI 4Motion Tiptronic, a Volkswagen Crafter doka HT 2.0 TDI 4Motion Tiptronic platós, a Volkswagen Crafter 50 HTL 2.0 TDI Tiptronic, és a Volkswagen Caddy dobozos RT 2.0 TDI 4Motion DSG nevezte a versenybe. Remélhetőleg sok olvasó találja majd érdemesnek ezeket a Volkswageneket az egyes kategóriák legjobbja címre, így érdemes figyelni a Camion&Truck Magazin augusztusban megjelenő számát.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.