Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Hármas ŠKODA győzelem : az ENYAQ iV, az OCTAVIA és a SUPERB modellek az import autók élén az «Év összekerékhajtású autója » választáson
2021.05.17.
Esemény

Hármas ŠKODA győzelem : az ENYAQ iV, az OCTAVIA és a SUPERB modellek az import autók élén az «Év összekerékhajtású autója » választáson

Hármas ŠKODA győzelem : az « Auto Bild Allrad » olvasói az autógyártó három modelljét is a legjobbnak választották az « Év összkerékhajtású autója » szavazáson. Az összkerékhajtású ENYAQ iV nagyszerűen debütált és első alkalommal - az impot autók között - rögtön megszerezte az összkerékhajtású kategória első helyét. Az OCTAVIA 4x4 az «Összkerékhajtású autók 40 000 euró alatt » mezőnyében lett az import modellek legjobbja, míg a SUPERB 4x4 egészen a dobogó legfelső fokára állhatott az « Összkerékhajtású személyautók 40 000 euró felett » kategóriában.

Skoda

Az OCTAVIA számára ez már a hatodik ilyen elismerés, a SUPERB pedig ezzel a győzelemmel a tizenkettedik első helyét gyűjtötte be az olvasói szavazáson. A ŠKODA ENYAQ iV első alkalommal vett részt a választáson és lenyűgözte a magazin olvasóit : a tisztán elektromos SUV modellt választották meg ugyanis elsőnek a « Tisztán elektromos hajtású autók » mezőnyében. A ŠKODA első, a Volkswagen Csoport moduláris elektromos platformjára (MEB) épülő sorozatgyártású modelljével a márka eddigi legnagyobb lépését tette meg az elektromobilitási stratégiájának megvalósításához vezető úton. A cseh autógyártó zászlóshajójának két legerősebb változatában – az ENYAQ iV 80x és az ENYAQ iV RS modellekben – az összekerékhajtás mellett egy második elektromos motor is helyet kapott, mégpedig az első tengelyen. A ŠKODA ENYAQ iV modellel már április közepe óta találkozhatnak az érdeklődők a ŠKODA európai kereskedéseinek bemutatótermeiben.

A ŠKODA OCTAVIA kategóriájában a legjobb import autónak bizonyult a 2014, 2015, 2019 és 2020. évi szavazásokon. A tavalyi évben a modell az összesített győzelmet is megszerezte az « Összkerékhajtású személyautók 40 000 euróig » kategóriában. Az idei sikerrel az OCTAVIA 4x4 már hatodik alkalommal végez az élen ezen a jelentős olvasói szavazászon.

A ŠKODA SUPERB második generációja kategóriájában végig az import járművek élén végzett 2009. és 2013. között. 2015-ben a modell jelenlegi generációja folytatta a sikertörténetet. Az olvasók továbbá kategóriájának legjobb import járművének választották a SUPERB modellt 2016. és 2020. között.Az idei győzelem így a tizenegyedik alkalom, hogy a középkategóriás modell megnyerte az összkerékhajtású járművek olvasói szavazását.

Az olvasók január 7. és február 21. között tíz kategóriában összesen 237 modell közül online választhatták ki kedvenceiket. Az « Év összkerékhajtású autója » választást az idén huszadik alkalommal rendezték meg.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.