Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Harmadik alkalommal nyerte el a Volkswagen a „Leginnovatívabb Márkaként” a Plus X Award kitüntetését 2018-ban
2018.07.11.
Újdonság a Volkswagenről

Harmadik alkalommal nyerte el a Volkswagen a „Leginnovatívabb Márkaként” a Plus X Award kitüntetését 2018-ban

Újra és újra világszínvonalon emeli magasabbra a mércét termékdizájnja tekintetében a Volkswagen. A wolfsburgi márka ezért az idén sorozatban immár harmadik alkalommal nyerte el a „Leginnovatívabb Márkaként” („Most Innovative Brand”) a Plus X Award elismerést. Mivel a legmeggyőzőbb modellek szintén a Volkswagentől érkeztek, a zsűri a 2018-as „Legjobb Autómárka” („Best Automotive Brand 2018”) díjjal is kitüntette.

VW

A Plus X Award legrangosabb kitüntetéseként Klaus Bischoff, a Volkswagen Design vezetője és csapata Bonnban vehette át a „Leginnovatívabb Márka” („Most Innovative Brand”) díját. „Nagy örömmel tölt el minket, hogy a hosszú távra szóló dizájn, az intuitív funkcionalitás és a kompromisszumot nem tűrő minőség révén minden egyes úton különleges élményt nyújthatunk ügyfeleinknek. A szakmai zsűri ’Leginnovatívabb Márkaként’ ismételten odaítélt díja különleges elismerés jövőbemutató márkánk számára” – emelte ki Klaus Bischoff a díjátadón.

A Volkswagen számos különböző ügyféligényt kielégítő, kiválóan kialakított termékportfólióval bizonyult meggyőzőnek, s a Polo, a T-Roc és a Touareg sorozatot, valamint az Atlas Tanoak és az I.D. VIZZION tanulmányt kategóriájában egyaránt a 2018-as „Év Terméke” („Product of the Year 2018”) díjjal ismerte el a zsűri. Miután a wolfsburgi modelleket az idén összesen 26 alkalommal tüntette ki a testület, a Volkswagen az autógyártók kategóriájában a „Legjobb Autómárka” díját is elnyerte.

„A Volkswagen immár évek óta kiemelkedően igényes dizájnnal és innovatív járműtechnikával tűnik ki. A márka az idén is különböző kategóriájú modellekkel és jövőbemutató koncepciókkal győzte meg a Plus X Award zsűrijének tagjait” – emelte ki Frank Kreif, a zsűri elnöke.

A Plus X Award a technika, a sport és a lifestyle világszerte legjelentősebb innovációs díja, amely 2004 óta ismeri el az egyes márkák minőségi előnyét, illetve termékélményük iránymutató karakterét. A pályázókat független, nemzetközi zsűri értékeli, amelyet az idén 26 szakterület szakértői alkottak.

A „Leginnovatívabb Márka” a Plus X Award legmagasabb kitüntetése, amelyért a nagy aranyserleg jár, míg a „Legjobb Autómárka” díját a modelljeiért a legtöbb kitüntetést begyűjtő pályázó nyeri el.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.