Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Fedett kerékpártárolót nyerhetnek a biciklisek megyeszékhelyüknek
2022.09.27.
Újdonság a Škodától

Fedett kerékpártárolót nyerhetnek a biciklisek megyeszékhelyüknek

A We Love Cycling Magyarország kerékpáros magazin és a közösség támogatója, a ŠKODA Magyarország országos bringaversenyt hirdet a megyék között. A versenyre bárki nevezhet, egy feltétellel: ki kell választania, melyik megye számára gyűjti a kilométereket.

SKODA

A verseny során a biciklisek virtuálisan rögzítik útjaikat, és a megtett távot bizonyító képernyőfotó beküldésével nevezhetnek. Az űrlapon azt is ki kell választaniuk, melyik megyéért tekernek, hiszen a játék célja az ország legbringásabb megyéjének kihirdetése!


Az utóbbi néhány évben nagyban felértékelődött a kerékpározás szerepe, így a nagyobb városok is fejlesztik az infrastruktúrát, hogy megfelelő körülményeket biztosíthassanak a kerekeseknek. Ehhez a fejlődéshez szeretnénk mi is hozzájárulni: annak a megyének a székhelyére, amelynek átlagosan a legaktívabbak a bringásai, egy fedett kerékpártárolót szállítunk! Fontos, hogy az összegyűlt kilométereket minden megye lélekszámával arányosítjuk, hogy ne az döntsön, melyik régióban élnek a legtöbben.


Nem csak a nyertes megyét jutalmazzuk, hanem az egyéni teljesítményt is: a legtöbb kilométert összegyűjtő játékos kerékpáros ajándékcsomagot és tesztvezetést nyer egy választott ŠKODA modellel!


A verseny szeptember 16. – október 30. között zajlik, a kerékpártárolót az eredményhirdetést követően, a helyi önkormányzatokkal egyeztetett időpontban arra a helyre szállítjuk, ahova az illetékes helyi szervezet telepíteni szeretné.


Részletek a verseny honlapján olvashatók.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.