Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Elhelyezték a JAC Volkswagen elektromos hajtású járművek gyártását támogató új K&F központjának alapkövét Kínában
2018.12.17.
Újdonság a Volkswagenről

Elhelyezték a JAC Volkswagen elektromos hajtású járművek gyártását támogató új K&F központjának alapkövét Kínában

A JAC Volkswagen Automotive Co. Ltd. alapkő letételi ünnepséget tartott az Anhui tartományban lévő Hefei-ben az új személyautó projekt K&F központjának létrehozása alkalmából. Az ünnepséget két héttel azután tartották, hogy a Volkswagen Group China, a JAC és a SEAT stratégiai megállapodást írt alá a kínai és a spanyol miniszterelnök jelenlétében. Az eseményen - a részvényesek és a munkatársak képviselői mellett - jelen volt Son Guoquan, Hefei Önkormányzatának titkára, dr. Jochem Heizmann, a Volkswagen Group China elnöke, dr. Christian Vollmer, a SEAT termelésért és logisztikáért felelős alelnöke, valamint dr. Matias Rabe, a SEAT kutatásért és fejlesztésért felelős alelnöke.

VW

Az új K&F központ olyan kulcsterületekre fókuszál majd, mint az elektro-mobilitás, az összekapcsolhatóság és az önvezető autók. Ennek érdekében valamennyi fél összehangolja beruházási, tudományos, és műszaki erőforrásait. Az új projekt jelzi, hogy a JAC Volkswagen jelentős lépéseket tesz a az elektromos hajtású járművek fejlesztésének új szintre történő emelésének útján. Az elektro-mobilitás, az összekapcsolhatóság, és az önvezető járművek jelentik az autózás jövőjét, és Kína az élen jár ebben az átalakulásban.

Az új K&F központ létrehozása nem csak az idén júniusban és novemberben aláírt megállapodások megvalósítását jelenti, hanem a JAC Volkswagen új elektromos járművek terén végzett fejlesztéseit is jól bizonyítja.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.