Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Volkswagen Haszonjárművek meghívót küld minden táborozónak: a lakóautók virtuális standja online látogatható
2020.09.28.
Esemény

A Volkswagen Haszonjárművek meghívót küld minden táborozónak: a lakóautók virtuális standja online látogatható

A Volkswagen Haszonjárművek szeptember 4-én nyitja meg az első virtuális kereskedelmi standot a lakóautók számára. Egy szokatlan évben a kultikus lakóautó márka ily módon nyújt minden kemping rajongónak és világjárónak lehetőséget, hogy megismerje a legújabb, Volkswagen logóval ellátott lakóautókat. A show fénypontja: az új,kompakt Caddy California. A digitális reflektorfényében áll még: a California 6.1 (Bulli) és a Grand California (Crafter) összes verziója. A legkülönbözőbb felépítmények gyártói szintén bekapcsolódnak legújabb modellek linkjeibe. Szeptember 11-ig a látogatók élő közvetítés útján is beszélhetnek szakértőkkel, akik további információkat osztanak meg a lakóautókról.

VW Haszonjárművek

A virtuális és a valós világ egyesül

A virtuális műsor előnye, hogy a kiállított lakóautókat egyrészt számítógéppel 3D-ben ábrázolták, vagyis digitálisan állítják ki a bemutatóteremben, ezáltal lehetővé téve őket kívülről és belülről alaposan szemügyre venni számítógépen, táblagépen vagy okos telefonon. Ugyanakkor a szakkiállítás a valóságban is létezik, és vele együtt a járművek is. Ezért a látogatóknak egyrészt lehetőségük van virtuálisan megtekinteni a bemutatott lakóautókat, miközben a termékek helyszínen lévő szakértői segítségével a valós járművek részleteit is egyénileg szemügyre vehetik.

 

Teljes California kínálat a kiállítási standon

Az új digitális platformon a Volkswagen Haszonjárművek bemutatja a California családot, amely immár három típusváltozatból áll, melyek először vannak együtt: Caddy California, California 6.1 és Grand California. Kevés más gyártó kínál hasonlóan széles lakóautó választékot. Mindegyiket világos stílus, a részletek iránti nagy figyelem és a gyakorlati használatra összpontosító technikai megoldások jellemzik. E három lakóautó tulajdonosainak a világ egyik legnagyobb szolgáltató hálózata is rendelkezésre áll – akár utazásaik során is.

 

Új Caddy California kihúzható mini konyhával

Az új Caddy California két modellje is látható a Volkswagen Haszonjárművek lakókocsis virtuális kiállítási standján. A lakóautó az újonnan kifejlesztett ötödik generációs Caddy-n alapul, és így először épült meg a moduláris keresztirányú mátrixon (MQB), melynek eredményeként minden eddiginél több helyet kínál. Egy új, kihajtható ágy tökéletesíti ennek a térnek a kihasználását. A panoráma tetőnek köszönhetően úgy aludhat az új Caddy-ben, mintha a szabadban lenne. A kihúzható mini konyhával a Caddy Beach utóda első ízben rendelhető teljes értékű lakóautóként is. A standon bemutatott Caddy California modellek „Golden Green Zöld Metál” és „Costa Azul Kék Metál” színekben láthatók. E két jármű megtekintésével a látogatók felfedezhetik a lakókocsi összes új funkcióját.

 

A kultikus California 6.1 modell a világ legkeresettebb lakóautója

Három California 6.1 modell képezi ennek a virtuális szakkiállításnak a második fő látványosságát. A bemutatóteremben látható a 2019-ben bemutatkozott California 6.1 mint Beach Camper, összecsukható mini konyhával, „Cseresznye piros” színben, és konyhai kiegészítők teljes választékával. Ugyancsak itt van a Coast változat kéttónusú Cukor fehér / Ascot szürke színben, valamint a csúcsot jelentő Ocean változat Cukor fehér / babérlevél zöld fényezéssel. A világon nincs ennél sikeresebb lakóautó, mint ez a Bulli-alapú ikon, hiszen a mai napig az értékesített autók száma jóval meghaladja a 190 000 darabot. A lakóautók iránti kereslet jelenlegi fellendülése a California modelleknek is lendületet ad: az idén a California 6.1 és Grand California megrendelések együttesen már 26 százalékkal növekedtek.

 

Új Grand California teljesen felszerelt fürdőszobával

Harmadikként a Grand California is szerepel a bemutatón. A tavaly megismert modell funkciói közé tartozik a fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel. Az autó két tengelytávolságú változatban kapható: a Grand California 600-as hátsó keresztirányú ággyal és a tető alatt rendelhető gyermekággyal, a California 680-as hátul pedig hosszában elhelyezett ággyal van ellátva. A bemutató területen egy Grand California 600 „Indium Grey” és egy Grand California 680  „Cukor fehér / mély kék óceán” színben látható.

 

A bemutató megtekintése digitálisan és egyéni élő közvetítéssel is lehetséges

A „http://bit.ly/start_virtueller-reisemobil-messestand” linket követve mindenki online beléphet a Volkswagen Haszonjárművek szakkiállításra. A látogatók itt kóborolhatnak a virtuális világban, ahol kívülről és belülről is minden nézetben megvizsgálhatják a 3D-ben megjelenített járműveket. A show keretein belül a Volkswagen Haszonjárművek lakóautóit exkluzív filmekben mutatják be, elmagyarázva a modellek főbb jellemzőit. Aki nagyon konkrét kérdésekre szeretne választ kapni, az online standon feltüntetettek szerint időpontot egyeztethet élő bemutatóra a kiállított lakóautókról. Az ilyen konzultációkhoz a szakértőket speciális szemüvegekkel látják el, amelyeken keresztül a látogató számára személyes élő közvetítés jön létre. Ennek során a látogató a saját képernyőjén a szakértő digitális szemével látja a jármű bemutatását. A beszélgetés során a szakértő valós időben foglalkozik a látogató kéréseivel és kérdéseivel.

 

Letöltések, tesztvezetések és vonzó kiállítási feltételek

A bemutatott járművek adatlapjai és prospektusai letölthetők bármely számítógépre, táblagépre vagy okostelefonra, és fotógalériák valamint videók is elérhetők. Azt, hogy mennyire szilárdan rögzül a virtuális szakkiállítás a való világban, mutatja az a tény, hogy a látogatók tesztvezetéseket foglalhatnak és konzultációkat folytathatnak a német kereskedőknél.

 

Kattintson a felépítmény gyártók virtuális platformjaihoz

A látogatók azonban nem csak a California modellekkel ismerkedhetnek meg online, mert a virtuális szakkiállításhoz neves felépítmény gyártó is összekapcsolódik, amelyek Volkswagen Haszonjárműveken alapuló kisteherautókat értékesítenek. Egy kattintással elérhetők az alábbi partnerek: Batari, CustomBus, Fischer, Flowcamper, GeHoCab, HRZ Schwabenmobil, HS Offroad, Polyroof, Queensize, Reimo, Spacecamper, Terra Camper, Tischer, Tonke, Werz és Westfalia.

 

Az új „California on Tour” alkalmazás segítséget nyújt az utazáshoz

Végül, de nem utolsósorban a Volkswagen Haszonjárművek először mutatja be az új „California on Tour” alkalmazást. Az Apple és Android okostelefonok számára kifejlesztett alkalmazás rengeteg információt nyújt, ideértve a táborhelyeket és területeket, a kemping vállalkozásokat, a víz- és hulladék állomásokat, a különféle szabadidős tevékenységeket - például a kerékpárkölcsönzést és a látnivalókat - és a California funkcióit. Az alkalmazás az összes California verzióval együtt használható, és most letölthető a megfelelő alkalmazás boltokból.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.