Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Volkswagen felügyelőbizottsága: az igazgatótanács és a felügyelőbizottság elnöke a pozíciójában marad
2019.09.26.
Esemény

A Volkswagen felügyelőbizottsága: az igazgatótanács és a felügyelőbizottság elnöke a pozíciójában marad

Dr. Herbert Diess, a Volkswagen AG igazgatótanácsának elnöke és Hans Dieter Pötsch, a felügyelőbizottság elnöke továbbra is betölti a pozícióját. Tegnapi rendkívüli ülésén így döntött egyhangúlag a vállalat felügyelőbizottsága.

VW

Miután megvizsgálta a Braunschweigi Államügyészség vádiratát, a felügyelőbizottság így nyilatkozott szerdán: „A felügyelőbizottság osztja az elnökség által tegnap kiadott értékelést. A felügyelőbizottság a 2015 ősze óta folytatott átfogó és független saját vizsgálata alapján még a mai ismeretei birtokában sem találta jelét a tőkepiac elől szándékosan elhallgatott információknak. Ez az álláspont a vádirat tanulmányozása után sem módosult. Éppen ezért folytatjuk a felügyelőbizottság elnökével és az igazgatótanács elnökével a sikeres együttműködésünket.”

A Braunschweigi Államügyészség korábban bejelentette, hogy a Volkswagen AG igazgatótanácsának korábbi elnöke, prof. dr. Martin Winterkorn, valamint a felügyelőbizottság elnöke, Hans Dieter Pötsch és az igazgatótanács elnöke, dr. Herbert Diess ellen egy állítólagos piaci manipuláció miatt vádat emel.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.