Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Volkswagen bemutatta a jövőbeni I.D. modellcsaládban vezető szerepet betöltő I.D. VIZZION-t
2018.03.06.
Újdonság a Volkswagenről

A Volkswagen bemutatta a jövőbeni I.D. modellcsaládban vezető szerepet betöltő I.D. VIZZION-t

Az új I.D. VIZZION révén a Genfi Autókiállítást megelőző estén a Volkswagen márka betekintést engedett a jövő egyéni mobilitásába. Ez az elektromos hajtású, lépcsős hátú, és önvezetésre is képes autó áll majd az új I.D. modell család élén, és legkésőbb 2022-ben az utakra is kerül. Az I.D. VIZZION a Volkswagen legnagyobb termék - és technológiai offenzívájának része, mellyel a márka 2025-re 1 millió elektromos hatású autó gyártását, és ezen keresztül e téren a piacvezető szerep elérését tervezi.

VW

Dr. Herbert Diess, a Volkswagen márka elnöke ezzel kapcsolatban kijelentette: “az I.D. VIZZION révén ez a márka bemutatja, hogy mire képes a technológia, a formatervezés és a minőség terén. Ez minden idők legemocionálisabb, legegyénibb és legkarakteresebb Volkswagenje. Egyben azt is bemutatja, hogy még az elektromos és önvezető autók korában is vonzó, karakteres és egyéni autókat gyártunk, és nem uniformizált alumínium dobozokat hozunk létre.”

Az I.D.VIZZION az új moduláris elektromos alaplemezre (MEB) épül, és egyben bemutatja, hogy mit lehet elérni ezzel az új technológiával. Az autó kívülről egy Passat méretét idézi, de belül egy Phaeton belső terével rendelkezik. Belsejének mérete és kidolgozása lakosztályok hangulatát idézi fel, mindezek mellett egyszerű kezelhetősége a könnyen megvalósítható mobilitást teszi elérhetővé. A kizárólag elektromos hajtással futó modell hatótávolsága elérheti a 650 kilométert is.

Az I.D. VIZZION reális képet ad a jövő Volkswagenjéről. Ez a típus az innovatív I.D. műszerfal és kormány beépítésével legkésőbb 2022-ben piacra kerül, mint  a márka I.D. családjának élén álló lépcsőshátú. Ez a modell alkalmas lehet önvezető funkciókra is mert lépésről lépésre átveszi a vezető feladatait, amennyiben az autó vezetője azt úgy akarja. Az I.D. VIZZION kiemeli a Volkswagen célját, mely szerint vezető szerepet kíván betölteni az egyéni mobilitás jövőjének alakításában.

Egyetlen más márka sem halad olyan határozottan az e-mobilitás terén, mint a Volkswagen. A MEB platform révén a Volkswagen olyan hatékony eszközt fejlesztett ki, amely alkalmas a teljes elektromos autó kínálat lefedésére. Ez a műszaki megoldás mindenhol szerepet kap a kompakt autótoktól a szabadidő autókon keresztül egészen a luxus limuzinokig. 2025-ig a Volkswagen-csoport több mint 15 féle MEB platformon működő, teljesen elektromos hajtású autót mutat be, melyek közül az első változatok 2020-ban kerülnek az utakra.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.