Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A ŠKODA KAMIQ is jelölt a European AUTOBEST díjra
2019.10.18.
Újdonság a ŠKODA-ról

A ŠKODA KAMIQ is jelölt a European AUTOBEST díjra

A ŠKODA KAMIQ is szerepel a 2020-as „Legjobb Autóvétel Európában” („Best Buy Car of Europe in 2020”) díj összesen öt jelöltje között. A már 2001 óta évente odaítélt kitüntetés zsűrijét 31 európai ország tekintélyes autós újságírói alkotják, akik a jelölt modellekkel az Intercity Istanbul Park korábbi Formula-1-es pályáján november 27-28-án rendezendő záróteszteket követően hozzák meg döntésüket. A győztest december közepén jelentik be.

skoda

A European AUTOBEST szervezetét 2000-ben alapították és 2001 óta osztja ki évről-évre díjait. Zsűrijét jelenleg 31 európai országból két újságírónő és 29 újságíró alkotja, akik 13 kategóriában – a külső és a belső dizájntól a praktikumon, technikán és a környezet védelmén keresztül egészen az árig – választják ki az öt döntős közül a három szerintük legjobb modellt. Az egyes kategóriák 100 és 500 között eltérő pontszámokat képviselnek, a győztes pedig azon modell lesz, amely a legtöbbet gyűjti össze a lehetséges 2500 pontból. 2002-ben a ŠKODA FABIA nyerte el a „Legjobb Autóvétel Európában” kitüntetést.

A 4,24 méter hosszú ŠKODA KAMIQ új belépőmodellként az egyre növekvő City-SUV szegmens felé bővíti a cseh márka nagysikerű SUV-modelljeinek palettáját, s a jellegzetes SUV-erényeket – mint a megemelt szabadmagasság és üléspozíció – a kompakt modellek agilitásával és érzelemdús dizájnnal ötvözi. A KAMIQ emellett a legkorszerűbb infotainment- és vezetői segédrendszerekkel, jól ismert tágas térkínálatával és számos Simply Clever megoldásával vérbeli ŠKODA is egyben, amely éppúgy kielégíti a családok, mint a lifestyle-központú ügyfelek igényeit.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.