Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A ŠKODA Design tervezte a 2018-as Tour de France győzteseinek trófeáit
2018.07.27.
Esemény

A ŠKODA Design tervezte a 2018-as Tour de France győzteseinek trófeáit

Az idei Tour de France verseny kapcsán ismét a ŠKODA Design munkatársait bízták meg a győztesek trófeáinak megtervezésével. Miután a mezőny július 29-én áthaladt a Champs-Elysées-n felállított célvonalon, az egyes kategóriák győztesei átvehetik jól megérdemelt elismeréseiket. A ŠKODA AUTO igazgatótanácsának elnöke, Bernhard Maier személyesen nyújtja majd át a Zöld Trikó tulajdonosának a zöld kristályüveg trófeát, amellyel a pontverseny győztesét jutalmazzák.

SKODA

„A Tour de France győzteseinek készült trófeák izgalmasan elegyítik a finom íveket és határozott vonalakat, amelyek a felső rész felé haladva egyre szélesednek. Ezzel egy madár szárnyára emlékeztetnek, ahogy repülés közben kitárja azt.” – nyilatkozta a formavilágról Peter Olah, a ŠKODA AUTO formatervezője.

A cseh üveggyártás művészetének mesterművei 60 centiméter magasak és 4 kilogramm súlyúak. A gyártást az elismert cseh üveggyártó Lasvit végezte, a ŠKODA Design formatervezői által megálmodott trófeák elegáns sziluettjei pedig már a Tour de France védjegyei közé tartoznak. A trófeák felületének megalkotásánál a ŠKODA AUTO formatervezői minden évben új forrásokból merítenek inspirációt. Az idei év trófeái a cseh kubizmus geometrikus mintázata és szögletes formái előtt tisztelegnek.

Az idei évben a ŠKODA AUTO már 15. alkalommal támogatja a Tour de France versenyét hivatalos támogatóként és járműpartnerként. 2011. óta pedig a nagy hagyományokkal rendelkezdő cseh márka formatervezőinek munkáját dicséri a Franciaországot átszelő kerékpárverseny győzteseinek készülő trófeák formaterve is.

Július 7-én 105. alkalommal indult útjára a nagy múltú kerékpárverseny, amely az Atlanti-óceán partvidékén fekvő Noirmoutier-szigetről rajtolt el. A versenyzőkre a 21 szakaszon összesen 3351 kilométernyi tekerés vár egészen július 29-ig, amikor a mezőny megérkezik a Champs-Elysées-n felállított célvonalhoz.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.