Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A ŠKODA a leghidegebb napokon is segít felmelegedni
2020.01.29.
Újdonság a ŠKODA-ról

A ŠKODA a leghidegebb napokon is segít felmelegedni

Az új ŠKODA kompakt modellek, a ŠKODA SCALA és a KAMIQ utasai kifejezetten kellemesen utazhatnak a teljes téli szezon során, köszönhetően az akár négy fűthető ülésnek, a fűthető szélvédőnek és a szintén fűthető mosófolyadék fúvókáknak. A kulcsnélküli járműnyitási rendszer (KESSY) biztosítja, hogy az utasok gyorsan elfoglalhassák helyüket a járműben. A kétoldalú csomagtértálca pedig ideális társ a vizes vagy sáros téli eszközök szállításánál. A ŠKODA KAROQ, KODIAQ, OCTAVIA és SUPERB modelljei még ennél is nagyobb kényelmet kínálnak: az opcionálisan elérhető kiegészítő állófűtést egyszerűen vezérelhetjük egy távirányító vagy okostelefon segítségével.

skoda

A ŠKODA védjegyévé váltak a mindennapi közlekedés során kihasználható „Simply Clever” okos megoldások. Ez vonatkozik a leghidegebb évszak jelentette problémákra és kihívásokra is, mint amilyen a befagyott ablakok, a hideg kezek vagy a havas-sáros csizmák. Amikor például szükség lesz az ülésfűtésre, a ŠKODA a hátsó sorban helyet foglalókról sem feledkezik meg. A ŠKODA SCALA és KAMIQ modellekben az autógyártó lehetővé teszi, hogy az első üléseken kívül a két hátsó szélső ülésen ülők is élvezhessék az ülésfűtés nyújtotta kényelmet. A csípős hideg téli szezon nem lehet akadály a KAROQ, a KODIAQ, az OCTAVIA és a SUPERB utasainak sem, köszönhetően a kiegészítő állófűtésnek. Ezt akár a reggelizőasztalnál ülve is előre beprogramozhatjuk vagy bekapcsolhatjuk egy távirányító segítségével vagya ŠKODA Connect alkalmazáson keresztül. Ez azt jelenti, hogy beszálláskor a kívánt hőmérséklet és jégmentes ablakok várják az autó utasait.

 

Átmelegített kezek és kitűnő látásviszonyok

A KAMIQ és a SCALA modelleknél opcionálisan elérhető fűtött kormánykerék még a nulla fok alatti hőmérsékletnél is megakadályozza, hogy megdermedjenek a kezeink illetve hogy vastag vagy nyirkos kesztyűben kelljen útra kelnünk. Segítségével lényegesen kényelmesebben és sokkal biztonságosabban autózhatunk. Az opcionális fűthető első szélvédő gyorsan felolvaszt minden jeget és gondoskodik a gyors indulásról a téli reggeleken. Mindkét modell esetében fűthetők az ablakmosó fúvókái, így garantált a folyamatos tisztánlátás az út során. A rossz időben és sötét éjszakákon való jobb láthatóságért a ŠKODA SCALA és ŠKODA KAMIQ modellek már full LED fényszórókkal is elérhetőek a hagyományos LED világítás helyett. Ebben különböző adaptív funkciók és számos világításmód is helyet kapott, kívánságra pedig távolsági fényszóró szabályzás is választható. Minden SCALA és KAMIQ modell esetében az alapfelszereltség része a hazavezető fény (Coming Home/Leaving Home) funkció, Style felszereltségi szinttől kezdődően  az esőérzékelő is.

 

Kulcsnélküli járműnyitás és gumiabroncs profilmélység skála a jégkaparón

A már megszokott ötletek – például a vezető ajtajában található esernyő – mellett a SCALA és KAMIQ modellek számos új „Simply Clever” megoldást is kínálnak. Ilyen például a tanksapkában található jégkaparó, amelyre már felkerült egy, a gumiabroncs profilmélységének ellenőrzésére szolgáló mérési skála.

A kulcsnélküli járműnyitási rendszer (KESSY) gyors bejutást biztosít a jármű belsejébe anélkül, hogy fel kellene forgatni a kabátzsebeket és táskákat. Az ablakmosó folyadék tartályának zárófedelébe integrált tölcsér segíti a folyadékok egyszerűbb utántöltését, így a melléöntés és lecsepegtetés már a múlté. A súlyos télikabát is helyet kaphat az alapfelszereltségben szereplő, B oszlopon található akasztón. A ŠKODA SCALA és KAMIQ modellek csomagtere könnyen tisztán tartható, köszönhetően a kétoldalú csomagtér tálcának. A tálca alsó oldala gumiból készült és ideális a sáros csizmák, havas szánkók vagy vizes esernyők számára.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.