ŠKODA Fabia modellek akár 700 000 Ft kedvezménnyel

Elgondolkozott már azon, hogy mi is tesz egy autót igazán naggyá? A mérete? A felszereltsége? A vezetési élmény? Ismerje meg a ŠKODA Fabiát, amely nem csupán a precizitás, a térkínálat és a lenyűgöző dizájn terén emelkedik ki a mezőnyből, de nagyobb méretkategóriákból ismert innovatív biztonsági-, kényelmi, és infotainment-rendszerekkel is rendelkezik. Az Ön Fabiájának például része lehet a navigációs rendszer, a ŠKODA Connect, a tolatókamera, a KESSY rendszer, a hegymenet asszisztens, a panoráma üvegtető vagy akár a LED nappali menetfény.
Akciós SKODA Fabia

A ŠKODA Fabia összes modellje most nem kis, akár 700 000 Ft-os árelőnnyel érhető el a Porsche Bónusz akció keretében. 

Az ajánlat részletei:

- A Porsche Bónusz ajánlat keretében a 400 000 Ft-os árkedvezményen felül további 300 000 Ft-os kedvezményt kínálunk azon ügyfeleinknek, akik a Porsche Pénzügyi Csoport által kínált finanszírozási konstrukciók közül választanak.

- A Porsche Bónusz akció a Gondoskodás Programhoz is igénybe vehető.

Az ajánlat minden Fabia modellre érvényes, függetlenül a motorváltozattól, felszereltségtől és karosszériától, beleértve a Clever és Cool akciós modelleket és a Monte Carlo limitált modellt is!

- Az ajánlat 2017. április 4. és június 30. között, de legfeljebb a 400 darabos importőri készlet erejéig érvényes.

- A Porsche Bónusz akció a 2,5% THM ajánlattal nem kombinálható.

 

Az akció 2017. 04. 04-től 2017. 06. 30-ig, de legfeljebb a 400 db-os importőri készlet erejéig érvényes. Az akció meghosszabbításának jogát fenntartjuk! Az akciós árkedvezmény előfeltétele a "Porsche Bónusz" finanszírozás, azaz hogy gépjárművásárláshoz a Porsche Pénzügyi Csoport valamely finanszírozási ajánlatát igénybe vegyék (de az akció "2,5 % THM" finanszírozással nem kombinálható). Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az előírt szabvány (715/2007/EK rendelet) jelenleg érvényes változata szerint kerültek meghatározásra. Ezek az értékek összehasonlítási alapként szolgálnak más járműtípusokkal szemben, nem szavatolják a jármű valós üzemanyag-fogyasztását. A képek illusztrációk. További részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben!