Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Címvédésre készül a magyar válogatott-lezajlott a ŠKODA Challenge márkavilágbajnokság nemzeti döntője
2023.02.24.
Újdonság a Škodától

Címvédésre készül a magyar válogatott-lezajlott a ŠKODA Challenge márkavilágbajnokság nemzeti döntője

Véletlen egybeesés, vagy egyértelmű összefüggés? Valószínűleg az utóbbi, hogy a ŠKODA kereskedők között 2022-ben Best Dealer díjat nyert Porsche Pest értékesítési vezetője, Kalászi András nyerte el a legjobb magyarországi értékesítési vezetőnek járó díjat a ŠKODA Challenge nemzeti döntőjén 2023. február 16-án. Az értékesítési tanácsadók között zajló versenyben mindeközben figyelemreméltó címvédés történt, az AutoMobil Kőrös Kft. értékesítője, a kategóriájában kétszeres világbajnok Szerencsi László utazhat ismét a magyar küldöttséggel a nemzetközi döntőre, jó eséllyel arra, hogy harmadik világbajnoki címét is megszerezze.

Skoda

A ŠKODA Magyarország és a Porsche Hungaria 2023. február 16-án rendezte meg a ŠKODA Challenge elnevezésű márka-világbajnokság magyarországi döntőjét a budaörsi Innovációs és Tréning Centrumban. A nap során 9 kategóriában zajlott a küzdelem az ország legjobb diagnosztikai technikusai, értékesítési tanácsadói, értékesítési vezetői, gépjármű fényezői, raktárvezetői, alkatrész ellátási vezetői, szerviz tanácsadói, nagyfeszültségű technikusai és járműszerelői között.


Az egyes fordulókban gyakorlati és írásbeli feladatokkal mérték fel a versenyzők tudását és készségeit, ahol a versenyzőknek a műszaki ismereteken és készségeken kívül ügyfélközpontúságukat is bizonyítaniuk kellett. A díjak odaítélésének további szempontjai a csapatszellem, valamint a cseh autógyártó márkaértékeinek és cégtörténetének ismerete voltak. A verseny fordulóit két különböző helyszínen, a Porsche Hungaria legújabb egységeként ősszel megnyitott Innovációs és Tréning Centrumban, valamint egy járműfényező műhelyben rendezték meg.


Tarolt az ország két legtávolabbi pontjáról, a soproni WalterAutó Kft.-től és a békéscsabai AutoMobil Kőrös Kft.-től érkezett küldöttség a dobogós helyezések száma alapján a ŠKODA márkavilágbajnokság hazai döntőjében, de kiválóan tejesített a Miskolc Autóház Kft is összesen négy dobogós hellyel. Egyikük sem érte utol ugyanakkor a Schiller Autó Család Zrt-t, amely az összesítés alapján elnyerte a verseny legeredményesebb csapatának járó címet.


Az ország legjobb alkatrész ellátási vezetője Bertók János (Schiller Autó Család Zrt.), diagnosztikai technikusa Gosztola Zsolt (Walter Autó Kft.), értékesítési tanácsadója Szerencsi László (AutoMobil Kőrös Kft.), értékesítési vezetője Kalászi András (Porsche Pest), gépjármű fényezője Takács János (Porsche Győr), járműszerelője Pikó Sándor (AutoMobil Kőrös Kft.), nagyfeszültségű technikusa Kő Tamás (Walter Autó Kft.), szerviztanácsadója Berta Balázs (Walter Autó Kft.), szervizvezetője pedig Thalabér Zoltán (Walter Autó Kft.) lett.


A kategóriák győztesei képviselhetik majd hazánkat az importőri csapat tagjaként a 2023-as nemzetközi döntőn, Prágában. A cél a címvédés, 2022-ben ugyanis a ŠKODA magyar küldöttsége 2018 után másodszor is elhódította a legjobb csapatnak járó, nemzetközi összetett verseny fődíját, valamint a magyar válogatott tagjai négy egyéni dobogós helyezést is megnyertek.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.