Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Átmeneti otthonokban élő gyermekeknél járt a Porsche Hungaria Audi Mikulása
2022.12.07.
Aktuális

Átmeneti otthonokban élő gyermekeknél járt a Porsche Hungaria Audi Mikulása

Az Ökumenikus Segélyszervezet országos intézményhálózatának úgynevezett „Családok Átmeneti Otthonaiban” élő gyermekeket ajándékozott meg Mikulás alkalmával a Porsche Hungaria Audi márkája. Az első csomagokat a segélyszervezet miskolci intézményében élő gyerekek vehették át szombaton. Az esemény külön meglepetése volt, hogy Ördög Nóra és Gianni Annoni közismert műsorvezetők, Audi márkanagykövetek, krampusz-, illetve Mikulásjelmezbe bújva ajándékozták meg a rászoruló családok gyermekeit.

Mikulás

Gianni Annoni Mikulás és Ördög Nóra krampusz egy Audi SQ5 modellel érkezett meg szombat délelőtt Miskolcra, ahol a helyi Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekeknek adta át a Mikulás ajándékait. Az Ökumenikus Segélyszervezet és a Porsche Hungaria közös karitatív akciójának első állomása volt ez a miskolci átadó, az autóimportőr ezen kívül négy településre visz mikuláscsomagot a Családok Átmeneti Otthonában élőknek.

„Az Ökumenikus Segélyszervezettel karöltve tavaly kezdtük el a családok átmeneti otthonának támogatását. Az itt lakó gyerekek különösen megérdemlik a Mikulás kitüntetett figyelmét, ezért az Audi szívügyének tekinti ezt az együttműködést. Márknagykövetünk, Gianni, Mikulásként azonnal a segítségünkre sietett, nagy öröm számunkra, hogy idén Ördög Nóra krampuszunk is támogatja a munkáját.”– tette hozzá Zakariás Fruzsina, az Audi márkaigazgatója


A Porsche Hungaria akciójának keretein belül 186 gyermeket ajándékoz meg. A gyermekek mindegyike az Ökumenikus Segélyszervezet Családok Átmeneti Otthonainak egyikében él. Miskolc után Budapestre, Kastélydombra, Szolnokra és Orosházára is ellátogat majd az autóimportőr Mikulása.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.