Spirit Auto Zalaegerszeg Hírek

Aktuális híreink

  • SKODA
    Újdonság a Škodától 2024.04.15.

    Elektromos mobilitás – A Škoda Epiq lesz a márka belépőszintű BEV-modellje

    Amikor a kicsi naggyá lesz: a Škoda AUTO közzétette tisztán elektromos, akkumulátorhajtású (BEV), városi SUV-crossover modelljének nevét, valamint az újdonságra első betekintést kínáló dizájntanulmányát. A 2025-ben bemutatkozó Škoda Epiq mintegy 25 ezer euróba kerül majd, és 4,1 méteres hosszúságával tágas belteret és akár 490 literes csomagtartót kínál. Az újdonság már teljes egészében, azaz kívül és belül is az új, erőteljes, funkcionális és autentikus Modern Solid formai nyelvezet jegyében készül majd, amit új technológiákkal és asszisztens-megoldásokkal harmonikus digitális élmény tesz teljessé.

  • VW
    Akció 2024.02.26.

    Volkswagen T-Roc Prime

    Prime felszereltségű modellek, rengeteg extrával, felár nélkül elérhetők Zalaegerszegen a SPIRIT AUTO-nál!

  • VW
    Akció 2024.02.22.

    Új Volkswagen Tiguan Prime

    Prime felszereltségű modellek, rengeteg extrával, felár nélkül elérhetők Zalaegerszegen a SPIRIT AUTO-nál!

  • VW
    Újdonság a Volkswagentől 2024.02.19.

    Volkswagen T-Cross Prime

    Prime felszereltségű modellek, rengeteg extrával, felár nélkül elérhetők Zalaegerszegen a SPIRIT AUTO-nál!

  • VW
    Akció 2024.02.13.

    Volkswagen Taigo Prime

    Prime felszereltségű modellek, rengeteg extrával, felár nélkül elérhetők Zalaegerszegen a SPIRIT AUTO-nál!

  • VW
    Újdonság a Volkswagentől 2024.01.12.

    Világpremier a CES kiállításon: a Volkswagen integrálja aktuális modelljeibe a ChatGPT szolgáltatást

    Világpremier Las Vegasban: Január 9–12. között a CES 2024 fogyasztói elektronikai szakkiállításon a Volkswagen bemutatja az első olyan járműveket, amelyekben a mesterséges intelligencián alapuló ChatGPT chatbotot integrálták az IDA hangasszisztensbe. A jövőben az ügyfelek a Volkswagen mindegyik, az IDA hangasszisztenssel1 felszerelt modelljében zökkenőmentesen hozzáférhetnek a mesterséges intelligencia folyamatosan bővülő adatbázisához, és vezetés közben felolvastathatják maguknak a kutatott tartalmakat, valamint természetes nyelven interakcióba léphetnek az autóval. Az új funkció alapját a Cerence Inc. technológiai partner Cerence Chat Pro programja alkotja. A Volkswagen az első volumengyártó, amely a ChatGPT szolgáltatást 2024 második negyedévétől az első piacokon számos sorozatgyártású modelljében kínálja. A CES a világ vezető szakvására a maga területén.

  • SKODA
    Aktuális 2023.12.12.

    Megkezdte az új Superb sorozatgyártását Pozsonyban a Škoda AUTO

    Négy héttel az új Škoda Superb Prága-környéki világpremierjét követően a Volkswagen márka pozsonyi üzemében megkezdődött a negyedik „modern” modellgeneráció sorozatgyártása. A Kvasinyból stratégiai okokból áthelyezett termeléssel az ott felszabaduló kapacitás további Octavia modellek gyártására fordítható. A Superb már első „modernkori”, 2001-es bemutatkozása óta a Škoda modellpalettájának belsőégésű motoros (ICE) kínálatának zászlóshajója.

  • Skoda
    Esemény 2021.05.17.

    Villanyautó vezette fel a Magyar kerékpáros Körverseny mezőnyét

    A ŠKODA hosszú évek óta kiemelt támogatója a kerékpársportnak, így neves kerékpárversenyeken is rendszeresen feltűnnek a mezőnyben járműveik. A hazai szurkolók a május 12-én rajtoló Tour de Hongrie-n már az elektromos hajtású ŠKODA ENYAQ iV-t láthatták a mezőny élén.

  • VW
    Újdonság a Volkswagenről 2021.05.17.

    Présüzem bővítése: a Volkswagen 9000-rel csökkenti a kamionutak számát a zwickaui elektromos gyártási telephelyre

    A Volkswagen hivatalosan is átadta a kibővített présüzemet a Zwickauban működő elektromos jármű üzemében. Mostantól a Zwickauban gyártott hat elektromos modell teljes karosszériáját a helyszínen préselik. A 74 millió eurós beruházás újabb előrelépést tesz lehetővé az ID.31 és ID.42 modellek ökológiai lábnyomának csökkentése terén. A hatás figyelemre méltó: ezentúl évente több mint 9000-rel kevesebb közvetlen kamionút a karosszériagyártással kapcsolatban, és ezáltal évente 5800 tonnával kevesebb CO2-kibocsátás. Ez 60 új munkahelyet teremt a gyárban. A hivatalos megnyitón részt vett Michael Kretschmer, szász miniszterelnök, Christian Vollmer, a Volkswagen gyártásért és logisztikáért felelős igazgatósági tagja, Dr. Stefan Loth, a Volkswagen Szászország igazgatóságának elnöke és Jens Rothe, a Volkswagen Saxony központi üzemi tanácsának elnöke társaságában.

  • Skoda
    Esemény 2021.05.17.

    Most te is elnyerheted a híres zöld trikót!

    A ŠKODA nem csupán a versenyt biztosító járműparkkal veszi ki a részét a Tour de Hongrie támogatásában. A kerékpárosversenyekről ismert, legendás zöld mez szponzoraként a legjobb sprinter felsője is zöld színű lesz az autógyártó jóvoltából. A zöld trikót a versenyzők a szakaszok közben kijelölt gyorsasági részhajrákon, illetve a befutóknál gyűjtött pontokkal szerezhetik meg. A We Love Cycling olvasóinak is tekerniük kell azért, hogy zöldbe öltözhessenek, de köztük nem minden esetben a sebesség dönt majd.

  • Skoda
    Esemény 2021.05.17.

    Jelentősen növelte kiszállításait és eredményét az első negyedévben a ŠKODA AUTO

    2021 január és március vége között 7,2 százalékkal, 249 600 járműre növelte globális ügyfélkiszállításait a ŠKODA AUTO a tavalyi év azonos időszakához képest. Az árbevétel 5,049 milliárd eurót tett ki, ami 4,1 százalékos növekedést jelent az előző év ugyanezen időszakához viszonyítva. A ŠKODA AUTO Csoport* 448 millió eurós működési eredménye 46,1 százalékkal haladja meg az előző év megfelelő időszakáét, miközben árbevétel-arányos nyeresége magas, 8,9 százalékos szintet ért el. A vállalatnál ezzel folytatódtak 2020 második felének kedvező folyamatai.

  • VW
    Esemény 2021.05.17.

    Rajtvonalnál az új Polo GTI

    A hagyományos Wörthersee-tónál rendezett GTI találkozó időpontja előtt, mely a COVID-19 miatt ezúttal sem kerül megrendezésre, a Volkswagen első pillantást enged az új Polo GTI-re. A kompakt sportautó a nemrég bemutatott új Polo alapjaira épül, és a termékcsalád prémiumváltozata lesz. Ez a GTI modell is a tiszta dinamizmust és az expresszív dizájnt képviseli - a GTI koncepció sikertényezőit. Az új Polo GTI hivatalos világpremierjére 2021. júniusának végén kerül sor.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.