Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  • DasWeltAuto
    Aktuális 2024.03.25.

    Megdöbbentően idősek a magyar autók: 15,8 év az átlagéletkor

    A Központi Statisztikai Hivatal összesítése szerint az elmúlt év végére a magyar autók átlagos kora 15,8 évre emelkedett, ezzel minden korábbi rekordot megdöntött.

  • VW
    Aktuális 2024.03.13.

    Díjnyertes Touareg

    Az Év Magyar Autója 2024 díjat a prémium autók kategóriájában a Volkswagen Touareg modell nyerte! A díjátadóra április 11-én a Budapest Automotive Summit keretében kerül sor.

  • SKODA
    Aktuális 2024.03.13.

    A Škoda Enyaq termékcsalád gyártási darabszáma átlépte a 200 ezres szintet

    Jelentős mérföldkőhöz ért a Škoda AUTO az e-mobilitási stratégiájának megvalósításában, amit az Enyaq és az Enyaq Coupé 200 ezredik példányának legyártása fémjelez. A jubileumi autó egy fehér Enyaq Coupé Sportline, amely február 16-án gördült le a gyártósorról.

  • VW Haszonjárművek
    Aktuális 2024.03.13.

    Díjnyertes Amarok

    Az Év Magyar Autója 2024 díjat a kishaszonjárművek kategóriában a Volkswagen Amarok modell nyerte! A díjátadóra április 11-én a Budapest Automotive Summit keretében kerül sor.

  • CUPRA
    Újdonság a CUPRA-tól 2024.03.05.

    Új CUPRA Born VZ modelljével továbbra is lendületben a CUPRA

    A CUPRA Born a márka első tisztán elektromos modellje, egyben az elektromos hajtás és a teljesítmény tökéletes összhangjának megtestesítője. CUPRA Born VZ modelljével a márka most tovább erősíti ezt az impulzust – a CUPRA modellkínálatának legfrissebb tagja olyan új és még erősebb változat, amely Barcelonából inspirálja a világot.

  • CUPRA
    Újdonság a CUPRA-tól 2024.03.05.

    Két új exkluzív, limitált kiadással tiszteleg Formentor VZ5 modellje előtt a CUPRA

    CUPRA Formentor VZ5 modellje két új, korlátozott darabszámú, exkluzív limitált változatát mutatta be a CUPRA, amelyeken egyedi színekkel és dizájnelemekkel kap még különlegesebb stílust a nagyteljesítményű crossover-SUV progresszív karaktere.

  • VW Haszonjárművek
    Bemutatkozó 2024.02.09.

    Caddy Cargo - Teret ad a vállalkozásánk!

    Legyen szó akár futárszolgálatról, kisiparról, szállítási szolgáltatásról vagy építőiparról: a munkában Önnek mindig szem előtt kell tartania a jövőt. A Caddy Cargo alkalmazkodik ehhez az igényhez.

  • VW Haszonjárművek
    Bemutatkozó 2024.02.06.

    Transporter 6.1 a szupermunkás

    Ma a Transporter 6.1 Dobozos jobb teljesítményre képes, mint valaha. Jelentős raktérmagassága mellett vezetőasszisztens-rendszerei korszerű támogatást nyújtanak a közúti forgalomban.

  • SEAT
    Aktuális 2024.02.05.

    Ibiza Anniversary Limited Edition különleges modellváltozatával ünnepli ikonná vált sorozata 40. évfordulóját a SEAT

    „Anniversary Limited Edition” néven limitált darabszámú különleges modellváltozattal ünnepli mára ikonná vált modellje, az Ibiza 40. évfordulóját a SEAT. Az Ibiza szigetéről elnevezett modellcsalád fordulópontot jelentett a vállalat sikereinek történetében, amelyből öt generációja során 1984 óta összesen több mint hatmillió példányt értékesített.

  • VW Haszonjárművek
    Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2024.01.24.

    Az új Amarok

    A Volkswagen Haszonjárművek új pickupja a sokoldalú Volkswagen Amarok megérkezett.

  • Das WeltAuto
    Aktuális 2024.01.23.

    Továbbra is stabil a használt autó piac

    Jól indult 2023-ban az első hónapokban a használt autó piac, de szokás szerint nyáron számottevően apadt az érdeklődés, januártól december végéig összesen 760.971 autót írtak át az okmányirodákban. Ez minimális, 1 százalék körüli visszaesést jelent a tavalyi évhez képest. Ezzel szemben az import autók iránt lényegesen, 16-20 százalékkal esett a kereslet- derül ki a Datahouse[1] adataiból. Az árak hazánkban konszolidálódtak, a magánszemélyek továbbra is a készpénzes vásárlást preferálják, ezzel szemben a cégek is szívesen finanszírozzák autóikat, főleg, hogy jelentős verseny van a banki kamatok kapcsán, így kedvező feltételekkel lehet szerződni.

  • VW Haszonjárművek
    Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2024.01.15.

    Díjnyertes Volkswagen ID. Buzz Cargo

    Az ID. Buzz Cargo lett a 2023-as év "International Van of the Year" (azaz az év nemzetközi kisteherautója) díj nyertese. A kizárólag akkumulátoros-elektromos szállításra kifejlesztett jármű meggyőzte a 24 nemzetközi haszongépjármű-újságíróból álló független IVOTY-zsűrit, amelyet CO2-semleges mérleggel adunk át ügyfeleinknek.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.