Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  • SKODA
    Újdonság a Škodától 2024.04.15.

    Elektromos mobilitás – A Škoda Epiq lesz a márka belépőszintű BEV-modellje

    Amikor a kicsi naggyá lesz: a Škoda AUTO közzétette tisztán elektromos, akkumulátorhajtású (BEV), városi SUV-crossover modelljének nevét, valamint az újdonságra első betekintést kínáló dizájntanulmányát. A 2025-ben bemutatkozó Škoda Epiq mintegy 25 ezer euróba kerül majd, és 4,1 méteres hosszúságával tágas belteret és akár 490 literes csomagtartót kínál. Az újdonság már teljes egészében, azaz kívül és belül is az új, erőteljes, funkcionális és autentikus Modern Solid formai nyelvezet jegyében készül majd, amit új technológiákkal és asszisztens-megoldásokkal harmonikus digitális élmény tesz teljessé.

  • DasWeltAuto
    Aktuális 2024.03.25.

    Megdöbbentően idősek a magyar autók: 15,8 év az átlagéletkor

    A Központi Statisztikai Hivatal összesítése szerint az elmúlt év végére a magyar autók átlagos kora 15,8 évre emelkedett, ezzel minden korábbi rekordot megdöntött.

  • VW
    Aktuális 2024.03.13.

    Díjnyertes Touareg

    Az Év Magyar Autója 2024 díjat a prémium autók kategóriájában a Volkswagen Touareg modell nyerte! A díjátadóra április 11-én a Budapest Automotive Summit keretében kerül sor.

  • SKODA
    Aktuális 2024.03.13.

    A Škoda Enyaq termékcsalád gyártási darabszáma átlépte a 200 ezres szintet

    Jelentős mérföldkőhöz ért a Škoda AUTO az e-mobilitási stratégiájának megvalósításában, amit az Enyaq és az Enyaq Coupé 200 ezredik példányának legyártása fémjelez. A jubileumi autó egy fehér Enyaq Coupé Sportline, amely február 16-án gördült le a gyártósorról.

  • VW Haszonjárművek
    Aktuális 2024.03.13.

    Díjnyertes Amarok

    Az Év Magyar Autója 2024 díjat a kishaszonjárművek kategóriában a Volkswagen Amarok modell nyerte! A díjátadóra április 11-én a Budapest Automotive Summit keretében kerül sor.

  • CUPRA
    Újdonság a CUPRA-tól 2024.03.05.

    Új CUPRA Born VZ modelljével továbbra is lendületben a CUPRA

    A CUPRA Born a márka első tisztán elektromos modellje, egyben az elektromos hajtás és a teljesítmény tökéletes összhangjának megtestesítője. CUPRA Born VZ modelljével a márka most tovább erősíti ezt az impulzust – a CUPRA modellkínálatának legfrissebb tagja olyan új és még erősebb változat, amely Barcelonából inspirálja a világot.

  • CUPRA
    Újdonság a CUPRA-tól 2024.03.05.

    Két új exkluzív, limitált kiadással tiszteleg Formentor VZ5 modellje előtt a CUPRA

    CUPRA Formentor VZ5 modellje két új, korlátozott darabszámú, exkluzív limitált változatát mutatta be a CUPRA, amelyeken egyedi színekkel és dizájnelemekkel kap még különlegesebb stílust a nagyteljesítményű crossover-SUV progresszív karaktere.

  • VW Haszonjárművek
    Bemutatkozó 2024.02.09.

    Caddy Cargo - Teret ad a vállalkozásánk!

    Legyen szó akár futárszolgálatról, kisiparról, szállítási szolgáltatásról vagy építőiparról: a munkában Önnek mindig szem előtt kell tartania a jövőt. A Caddy Cargo alkalmazkodik ehhez az igényhez.

  • VW Haszonjárművek
    Bemutatkozó 2024.02.06.

    Transporter 6.1 a szupermunkás

    Ma a Transporter 6.1 Dobozos jobb teljesítményre képes, mint valaha. Jelentős raktérmagassága mellett vezetőasszisztens-rendszerei korszerű támogatást nyújtanak a közúti forgalomban.

  • SEAT
    Aktuális 2024.02.05.

    Ibiza Anniversary Limited Edition különleges modellváltozatával ünnepli ikonná vált sorozata 40. évfordulóját a SEAT

    „Anniversary Limited Edition” néven limitált darabszámú különleges modellváltozattal ünnepli mára ikonná vált modellje, az Ibiza 40. évfordulóját a SEAT. Az Ibiza szigetéről elnevezett modellcsalád fordulópontot jelentett a vállalat sikereinek történetében, amelyből öt generációja során 1984 óta összesen több mint hatmillió példányt értékesített.

  • VW Haszonjárművek
    Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2024.01.24.

    Az új Amarok

    A Volkswagen Haszonjárművek új pickupja a sokoldalú Volkswagen Amarok megérkezett.

  • Das WeltAuto
    Aktuális 2024.01.23.

    Továbbra is stabil a használt autó piac

    Jól indult 2023-ban az első hónapokban a használt autó piac, de szokás szerint nyáron számottevően apadt az érdeklődés, januártól december végéig összesen 760.971 autót írtak át az okmányirodákban. Ez minimális, 1 százalék körüli visszaesést jelent a tavalyi évhez képest. Ezzel szemben az import autók iránt lényegesen, 16-20 százalékkal esett a kereslet- derül ki a Datahouse[1] adataiból. Az árak hazánkban konszolidálódtak, a magánszemélyek továbbra is a készpénzes vásárlást preferálják, ezzel szemben a cégek is szívesen finanszírozzák autóikat, főleg, hogy jelentős verseny van a banki kamatok kapcsán, így kedvező feltételekkel lehet szerződni.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.