Spirit Auto Kaposvár Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. 7 üléses SEAT modellek
2022.03.27.
Újdonság a SEAT-ról

7 üléses SEAT modellek

Nagycsaládos állami támogatásban részt vevő SEAT modellek

SEAT

SEAT Alhambra, igazi nagy családi autó:
 

A SEAT Alhambra az a klasszikus családi egyterű, amiben mindent megtalál amire Önnek és családjának a stílusos és biztonságos utazáshoz szüksége lehet.

 A SEAT Alhambra mind a 7 ülése a kényelemről és a biztonságról szól. 6 ülés rendelkezik TOP TETHER és ISOFIX rögzítési pontokkal. Összesen 7 légzsák a család biztonságáról, miközben az ülések kialakítása és kárpitozása is a komfortos utazásról gondoskodik.

 A SEAT Alhambrában nem csak az egész család, de minden csomag elfér. Az Alhambra számos tárolási megoldást nyújt, zsebek és rekeszek gondoskodnak arról, hogy semmi se kelljen otthon hagyni. A hosszabb utakra összekészített csomagok is elférnek 658 literes csomagterében; mind a 7 ülés használata esetén pedig 300 literes a csomagtér.


SEAT Tarraco, stílusos megoldás a családi utazásokra:

A SEAT Tarraco a márka legújabb és legnagyobb SUV modellje.  7 üléssel felszerelve készen áll arra, hogy nem csak városban és országúton, de terepen is a család legjobb társa legyen a kirándulásokon.

 A SEAT Tarraco minden ülésében tökéletes biztonságban érezheti magát! Vezetői asszisztens rendszerek hosszú sora gondoskodik Önről és családjáról. Az Adaptív Tempomat és Holttér-figyelő rendszer a hosszú kirándulásokon, a Front Assist és a Forgalmi torlódás asszisztens pedig az iskolába vezető úton segíti a sofőrt, hogy mindenki épségben célba érjen.

Minden út a szórakozásról szólhat köszönhetően a 8" Érintőkijelzős Médiarendszerrel. Csatlakoztassa okostelefonját és hallgassa az egész család kedvenc zenéit vagy hangos könyveit. Eltévedtek a kirándulás közben? A Tarraco navigációján kívül telefonja térkép szoftvereit is elérheti.


Részletek: www.seat.hu weboldalon.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.